Kavak´tan SP´ye seçim ziyareti

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Adayı Ali Kavak ve ekibi, Saadet Partisini ziyaret etti.

HATAY 7.03.2018 10:30:27 0
Kavak´tan SP´ye seçim ziyareti

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Necmettin Çalışkan ile partinin il başkanı Mustafa Ege, Antakya İlçe Başkanı Abdülhadi Bük, Defne İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan´ın da bulunduğu ziyarette konuşan Çalışkan, ATSO seçimlerinin ideolojik olmadığı için güzel bir birliktelik kurularak, sevgi ve dostluk içerisinde geçmesini dilediklerini belirtti.

Çalışkan, 'Ülkemizin sıkıntıları olduğu gibi, Hatay´ın da ciddi sıkıntıları var. Çünkü maalesef Hatay sahipsiz ve yalnız bir şehir. ATSO´nun başarılı ve güçlü bir kadro ile yönetilmesini isteriz. Gönül ister ki ATSO seçimleri tek adayla gidilsin, birlik, beraberlik ve dostluk kazansın. Saadet Partisi olarak kurumsal anlamda seçimlerde belirlemiş olduğumuz bir taraf söz konusu değil, bizim tek talebimiz Hatay kazansın” dedi.

Kavak da şunları söyledi: 'Amacımız insanları kutuplaştırmadan, birlikte hareket edebileceğimiz bir yönetim. Hatay ve Hataylı işadamlarının iyi kazanımların elde edilmesi için çok güzel bir birliktelik oluşturduk. Hatay´ın geleceğinin güzel olması ATSO yönetiminin birliktelik esası üzerine kurulu olmasını temenni ediyoruz. Antakya Ticaret ve Sanayi odası yönetimde birtakım aksaklıklar var, yönetimde bir değişime ihtiyaç var. Amacımız insanları kutuplaştırmadan, birlikte hareket edebileceğimiz bir yönetim. Bizim hiçbir çıkar beklentimiz yok, sadece memleketimizin güzel insanları kazanması için çalışıyoruz, işadamlarımızın önü açılsın istiyoruz. ATSO gibi önemli bir odanın iyi yönetilmesi, çocuklar ve gençlerin iyi bir geleceğe sahip olması için ATSO´nun iyi bir yönetimle yeniden yönetilmesini istiyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz.'

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Ege de, 'ATSO, Hatay´a değer katan bir kuruluşumuz. ATSO seçimlerinde Saadet Partisi olarak tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00