Kavsak: İskenderun´a gurur yaşattınız

U 19 Bayanlar 1. Lig Türkiye Şampiyonu İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu takımı Deniz Ticaret Odası yönetimini ziyaret etti.

5.10.2017 10:54:10 0
Kavsak: İskenderun´a gurur yaşattınız

İzmir´de düzenlenen Sutopu U 19 Bayanlar 1. Ligi Türkiye Şampiyonasına katılarak şampiyonluk kupasını kazanan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu U 19 Bayanlar takımının oyuncuları ve antrenörleri, kulübün sponsorları arasında bulunan Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube yönetimini ziyaret etti.
Sporcuları ödüllendiren Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine yapılan ziyarette, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve YK üyeleri Kadir Doğan, Erol Vayısoğlu ve Mahmut Bilen de bulundu. Ziyarette konuşan Kavsak “Çok güzel bir duygu. Bir insanın akademik kariyerinin yanında bu tür spor ile ilgilenmesi çok güzel bir şey. Bunu hayatınız boyunca hiç unutmayın ve takip edin. Siz gençlerin en önemli öğrenmesi gereken ya yüzme ya da yelkendir. İkisi de deniz ve yüzme ile alakalı bir spor dalıdır. Yüzme ve yelken sporu küçük iken zorluklarla nasıl savaşacağını ve mücadele edileceğini öğretiyor' dedi ve şampiyon takımın oyuncularının spor ve özel hayatında başarılı olmasını diledi. Odanın YK üyesi Doğan da, 'Hatay ve İskenderun´a gurur yaşattınız. Başarılarınız devamını diliyorum. Temennimiz başarılarınızın devam etmesi, kupa sayılarımızın da artmasıdır” diye konuştu.
Ziyarette, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu ise şöyle konuştu: “15 yıldır İskenderun´da yüzme ve sutopu branşında hizmet veriyoruz. Sporcularımız küçüklükten bize gelen, kendi yetiştirdiğimiz sporcularımız. Başarı grafiğimiz yükseliyor. Bu yıl 1. ligde şampiyon olarak bunu Türkiye´ye ispatladık. Bu ligin bir üstü yok. Bayanlar Sutopu 1. ligi tarihinde Galatasaray, Esti ve Adalar takımları dışında başka kimse şampiyon olamamıştı. Anadolu´dan küçük bir ilçe takımı olarak bu yıl bunu başardık. Sutopunda iki milli antrenörümüzü kadromuzda bulunduruyoruz.'


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00