Kaya: İskenderun ve Antakya´yı da istiyoruz

Parti Okulu çalışmalarına katılmak üzere Hatay´a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, “Parti Okulu-İktidar Yolu” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. Kaya, büyükşehir belediye başkanlığı yanında

SİYASET 6.04.2018 10:24:16 0
Kaya: İskenderun ve Antakya´yı da istiyoruz

Sadet Berkyürek/SES

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Parti Okulu Eğitimleri, Defne ilçesi Akdeniz Mahallesi Kültür Evi´nde dün gerçekleştirildi. Eğitim çalışmaları öncesinde konuşan Yıldırım Kaya, Türkiye´nin dört bir yanında, önce il yöneticilerimiz ve ilçe başkanlarıyla eğitim çalışması yürüttüklerini belirtti. 2019 seçimlerine yönelik iddialı hazırlandıklarını kaydeden Kaya, “Hiç kimse kendisini kandırmasın. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Onlar da Hatay´ı alacaklarını sanıyorlar. Biz, Defne Belediyesi´nin % 93´ü ile yetinmiyoruz. Samandağ´ın % 92´si ile yetinmiyoruz. Arsuz´un % 85´i ile yetinmiyoruz. Sadece Antakya´yı, sadece Samandağ´ı, sadece Arsuz´u ya da İskenderun´u almayacağız. Ama Erzin´i de, Dörtyol´u da, Kırıkhan´ı da alacağız. Ve hiç kimsenin beklemediği, hiç kimsenin tahmin etmediği Belen Belediyesi önünde de CHP Bayrağını ve Türk Bayrağını yeniden dalgalandıracağız. Amik Ovası yeniden güneşle buluşacak” diye konuştu. Kaya, bir soru üzerine büyükşehir belediye başkanlığı yanında İskenderun ve Antakya´da da parti yönetimlerine seçimleri kazanmanın düştüğünü vurguladı.

'İktidar Yolu Parti Okulu' sloganıyla başlattıkları parti içi eğitim çalışmaları kapsamında Türkiye´nin dört bir yanında parti yöneticilerine 6 saat süreyle eğitim vereceklerini belirten Kaya, ”Ülkenin sahibi ve bekçileri var' dedi. Kaya, 'Bu ülkeyi bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk´e sözümüz var. Cumhuriyet devrimlerini ilelebet yaşatacağız, geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Mullaoğlu: Sıkı hazırlanıyoruz
Eğitim çalışmaları öncesinde konuşan CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu da “Seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz” mesajı verdi. İl örgütü olarak, daha önce zayıf oldukları sandıkları tespit edip, buralara yönelik çalışma yapma kararı aldıklarını belirten Mullaoğlu, “Amacımız, bilimsel yöntemleri kullanarak ulaşamadığımız kesimlere ulaşmak ve buralardaki insanlarımızla olan gönül bağımızı güçlendirmek ve yeni Türkiye´yi beraberce inşa etmek. Bu nedenle çok sıkı çalışıyoruz. Çalışmalarımızda bize önderlik yapacak çok değerli Sayın Parti Meclisi üyemiz Yıldırım Kaya ve diğer eğitmen arkadaşlarımız o nedenle buradalar. Yönetici arkadaşlarımıza ve icra kurulundaki arkadaşlarımıza eğitim verecekler. Yani ‘yöneticiler´ eğitilecekler. Seçimlere de ilk defa olarak bu kadar donanımlı bir şekilde girmiş olacağız. İnşallah bu çalışmalar sonucunda da hem Hatay´da hem Türkiye´de önemli başarılara imza atacağız” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57