Kayıp Ufuk ölü bulundu

Hassa´da 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar ölü bulundu.

GÜNCEL 8.07.2018 15:31:39 0
Kayıp Ufuk ölü bulundu

1 Temmuz Pazar günü Hassa´ya bağlı Arpalıuşağı Mahallesinde bir aile yakınıyla ormanlık alandaki kaynaktan su doldurmaya gittikleri sırada kaybolan Ufuk Tatar´ın (6) cesedine ulaşıldı. Tatar´ın cesedinin kaybolduğu noktadan yaklaşık 5 kilometre mesafede, Amanoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bulunduğu bildirildi.

Bölgeye ulaşan savcı ve ekiplerin yaptığı ilk incelemenin ardından Tatar´ın cenazesi AFAD´a ait bir araçla Arpalıuşağı Mahallesi´ne getirildi. Burada bekleyen bir ambulansa konulan cenaze daha sonra Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hatay Valiliği de olayla ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı: “01 Temmuz 2018 Pazar günü ilimiz Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesinde kaybolan Ufuk Tatar(6) isimli evladımızı arama çalışmaları  esnasında 08 Temmuz 2018 Pazar günü Hassa ilçesi Amonoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bir çocuk cesedine ulaşılmıştır. Söz konusu bölgede bulunan naaşın Ufuk Tatar´a ait olduğu değerlendirilmekle birlikte, naaşın kimliği ve ölüm nedeni ile ilgili bilgiler adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından detaylı olarak paylaşılacaktır.”

Kaynaktan su doldurmaya gittiğinde kalbolmuştu

Hatırlanacağı gibi Arpalıuşağı Mahallesi´ndeki yakınlarına 1 Temmuz Pazar günü ailesiyle ziyarete giden 6 yaşındaki Ufuk Tatar, zihinsel engelli bir akrabasıyla ormanlık alandaki kaynaktan su doldurmaya gitmişti. Bir süre sonra çocuğu su kaynağının bulunduğu alanda bırakarak bölgeden ayrılan aile yakını, geri döndüğünde ise Tatar´ı bulamamış, Ufuk Tatar´ın kaybolduğunu fark eden ailesinin durumu ilgililere bildirmesi üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Arama çalışmaları dronlarla desteklenmişti

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata da geçtiğimiz parşembe günü arama çalışmalarıyla ilgili Hassa´ya gitmiş, bilgi almıştı. Sonrasında yaptığı değerlendirmede Vali Ata, arama çalışmalarına 95 askeri personel, 24 AFAD personeli, 18 Güvenlik Korucusu, 3 UMKE personeli, 2 Emniyet personeli olmak üzere toplam 143 personel, 3 drone, 1 sky ranger, 3 iz sürme köpeği, 2 kadavra köpeği eşliğinde ile sürdürüldüğünü açıklamıştı. 


Anahtar Kelimeler: Kayıp Ufuk bulundu

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23