Kaymakam Çelik, Mülkiye Başmüfettişi oldu

Hatay Valisi Erdal Ata, İçişleri Bakanlığı tarafından Mülkiye Teftiş Kuruluna Baş Müfettişliğine atanan Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İSKENDERUN 24.02.2018 09:07:11 0
Kaymakam Çelik, Mülkiye Başmüfettişi oldu

 

Samandağ Kaymakamlığında, kaymakam Çelik ve kaymakamlık personeli tarafından karşılanan vali Ata, geçtiğimiz günlerde Mülkiye Başmüfettişi olarak ataması yapılan Kaymakam Cahit Çelik´e hayırlı olsun dileğinde bulundu; Çelik´e yeni görevinde başarı diledi. Vali Ata, ilçede görev yaptığı dönemde gösterdiği gayretler ve başarılı hizmetlerinden dolayı kaymakam Çelik´e teşekkür etti.
Samandağ Kaymakamı Çelik de her yeni görevin yeni bir heyecan olduğunu ve kendisine tevdi edilen bu görevi de en iyi şekilde yerine getirmek için gayret göstereceğini ifade ederek, iyi dileklerde bulunan vali Ata´ya teşekkür etti.
Mülkiye Teftiş Kurulu Baş Müfettişliği görevine atanan Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik için Hatay Valisi Ata tarafından veda yemeği de düzenlendi. Antakya´daki Savon Otel´deki yemeğe, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Aydın Tetikoğlu, Meral Batı Demirbaş ve kaymakamlar katıldı. Yemekte konuşan vali Ata, ilden ayrılacak olan kaymakam Çelik´le beraber çalışmak ve tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Samandağ Kaymakamı Çelik ise vali Ata´ya gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür etti ve Ata ile çalışmanın büyük bir onur olduğunu belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57