Kaymakam muhtarlarla buluştu

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, istek ve önerilerini almak, sorunlar ve çözüm önerilerini görüşmek üzere ilgili kurum yetkililerinin de katılımıyla muhtarlarla toplantı yaptı.

6.07.2017 10:43:23 0
Kaymakam muhtarlarla buluştu

 

İlgili mevzuat hükümleri esas olmak üzere, kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği ve koordinasyon sağlanarak kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulmasını hedeflediklerini belirten Kaymakam Recep Soytürk, geçtiğimiz Cuma günü Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilen muhtarlarla buluşma toplantısının bundan sonra hem muhtarların hem de kentin idarecilerinin sorun ve ihtiyaçlara daha hassas yaklaşmasını da sağlayacağını belirtti.

“Çözüm odaklı görüşüldü”
Toplantıya ilişkin Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın muhtarlara yönelik toplantıları ile İçişleri Bakanlığı´nın talimatı doğrultusunda düzenlenen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı´nın İskenderun´da da düzenli gerçekleştirildiğini, bu toplantılar ile kentin sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek çözüm odaklı görüşmeler yapıldığı hatırlatıldı.

‘Aynı hassasiyet uygulanıyor´
Vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarla istişarede bulunmak üzere bir araya gelindiğini ifade eden Kaymakam Soytürk, sorun ve ihtiyaçların belirlenerek çözüme kavuşturulması konusunda ‘devlet büyüklerinin gösterdiği özveri ve hassasiyetin´ İskenderun´da da uygulandığını kaydetti. Muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Kaymakam Soytürk, toplantıda kurum yetkililerinden de görüşlerini alarak ilgili mevzuat hükümleri ile ilgili istişarede bulundu.

Kaymakam Recep Soytürk başkanlığında gerçekleşen toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ramazan İnan, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdür Vekili Yıldız Sarıgül katıldı.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam muhtarlarla buluştu

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19