Kaymakam Soytürk´ten kutlama ziyareti

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 4. Kızkalesi Medya Günlerinde Yerel Medya Özendirme Yarışması´nda haber, fotoğraf ve sayfa tasarımı dalında ödül kazanan İskenderunlu gazetecileri ziyaret ederek, kutladı.

GÜNCEL 12.10.2018 12:10:53 0
Kaymakam Soytürk´ten kutlama ziyareti

Nesrin Geyik/İskenderun

Gazetemize dün sabah yaptığı ziyarette muhabirimiz Akın Bodur ile gazetemiz ve çalışanlarını kutlayan, yazı işleri müdürümüz Sadet Berkyürek´le sohbet eden kaymakam Soytürk, habercilik sorumluluğunun önemli olduğunu belirterek, başarının devamı dileğini iletti. Kaymakam Soytürk´ün ziyaretine İskenderun Kaymakamlığı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Fatih Kayacan da eşlik etti. kızkalesi ödülleri ile gazetemiz ve çalışanları, 30. yayın yılında 32 ödülünü almış oldu. Bodur´un da 26 ödülü bulunuyor.
Erdemli Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 33 ilden 420 gazetecinin eserinin yarıştığı 4. Kızkalesi Medya Günlerinde Yerel Medya Özendirme Yarışması´nda gazetemiz muhabiri Akın bodur, 'Savaş gerçeği öldürdü' adlı haberle, gazetemiz eski sayfa sekreteri Berkay Arıkan 'Suriyeli çocuk' adlı fotoğrafıyla ödül almıştı. İskenderun´da yerel yapyınlanan Esnaf Dergisindeki 'Sanatın savaşa yenilgisi” konulu tasarımı dalında ödül almıştı.
4.Kızkalesi Medya Günleri Yerel Medya Özendirme Yarışması´nda; Gazete, dergi, radyo, internet haber sitesi, televizyon ve spikerlik dallarda 35 medya çalışanı ve eserleri ödüllendirilmişti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23