Kaymakam Tortop şehit aileleriyle bayramlaştı

Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, eşi Reyhan Tortop ile birlikte, Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

30.08.2017 10:18:39 0
Kaymakam Tortop şehit aileleriyle bayramlaştı

 

İlk olarak Şırnak´ta şehit olan Abdülhadi Yılmaz´ın annesi ve babası Emine ve Mustafa Yılmaz ile dedesi Abdülhadi Yılmazı ziyaret eden Kaymakam Tortop, Akasya Mahallesi´nde ikamet eden, 1997 yılında şehit olan Bekir Albaş´ın ailesini ve program kapsamında son olarak şehit eşi Tuğba Eren Kıldış´ı da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

“Şehit aileleri en kıymetlimiz”
Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini ifade eden Kaymakam Tortop, “Şehitlerimizin, anne ve babaları, eşleri, çocukları bizlere emanet. Biz büyük bir aileyiz. Onlar bizim en kıymetlilerimiz. Onlarla gönül bağımızı güçlendirmeye, taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. Beni bir evlatları olarak görmelerini arzu ettiğim şehitlerimizin anneleri ve babaları ile yakınlarının her zaman emrindeyim” dedi.

“Şehitlerimiz milletin gönlünde bayraklaşıyor”
Sohbet ettiği şehit ailelerinin taleplerini dinleyen Tortop, “Tüm şehit ve gazi ailelerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Şehitlerimizin makamı âli, mekânları da cennet olsun. Şehitler mertebesine çıkan kardeşlerimiz, milletin gönlünde bayraklaşıyor. Gönül hep beraber olmayı, birlikte bayramı geçirmeyi arzu ediyor ama sabredeceğiz. Birbirimize sarılacağız. Bayram günleri de kalplerimizin, gönüllerimizin birbirine yaklaşmasına vesile oluyor. Rabbim bizleri şehitlerimizin şefaatine nail eylesin” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22