Kaymakam Yönden´den 6 okulda inceleme

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kentteki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki 6 devlet okulunu ziyaret etti.

GÜNCEL 17.10.2019 11:05:08 0
Kaymakam Yönden´den 6 okulda inceleme

İskenderun/SES

 servislerin işleyişinden okulların teknik ve fiziki yeterliliklerine kadar bir çok konunun da değerlendirildiği ziyarette Türk Kızılayı İskenderun Şubesi tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan çeşitli hediye paketleri de okul idarecilerine teslim edildi.

Ziyaret programı kapsamında; Şehit J.Asb.K.Çvş.Metin Kıldış Kızılay Anaokulu, General Şükrü Kanadlı İlkokulu, General Şükrü Kanadlı Ortaokulu, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Esentepe Anaokulu ve Kocatepe Anaokulu´nu ziyaret eden Kaymakam Yönden´e İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Haytaz, Şube Müdürü Ahmet Yanmaz, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri ile Kızılay ekibi de eşlik etti. Ziyarette okulların eksik ve ihtiyaçları ele alındı.

Okul ziyaretleriyle ilgili İskenderun Kaymakamlığından yapılan yazılı bilgilendirmede, “Kaymakam Yönden, okullarımızın fiziki yapısı, güvenliği, temizliği ve hijyen koşulları başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda yerinde inceleme yapmasının ardından, okulun idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu” denildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00