Kaymakam Yönden´den okullarda inceleme

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İnönü İlkokulu ve akabinde anaokuluna incelemelerde bulundu, okul idarecileriyle görüş alışverişinde bulundu. Yönden´in inceleme ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu da eşlik ett

GÜNCEL 27.02.2020 11:47:59 0
Kaymakam Yönden´den okullarda inceleme

İskenderun/SES

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarına yönelik ziyaret ve inceleme programı kapsamında Kaymakam Yönden, İnönü İlkokulu ve Anaokulu4nda idarecilerle göörüş alışverişinde, öğrencilerle biraraya geldi. Gerçekleştirilen ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, “Okulun fiziki yapısı,güvenlik,temizlik ve hijyen başta olmak üzere,ısınma ve soğutma sistemi, eğitim araç ve gereçlerinin yeterliliği ile öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikleri, öğretmen, öğrenciler ve veliler arası iletişim v.b. konuları yerinde inceledikten sonra okulun idarecileri ile bir araya gelerek, eksik ve sorunları olup olmadığı yönünde çözüm odaklı istişare de bulundu” denildi.

Kaymakam Yönden önceki gün de İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Şehit Aybüke Öğretmen Anaokulu´nu ziyaret etti. Ziyaretlerde okulun fiziki yapısı, güvenlik, temizlik ve hijyen başta olmak üzere, ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servislerinin işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikleri, öğretmen, öğrenci ve veliler arasında iletişim v.b. konuları mahallinde incelemesinin akabinde, okulun idarecileri ile bir araya gelerek, eksik ve sorun olup olmadığı yönünde istişare de bulundu. Müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 2017 yılında Batman ilinin Kozluk ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilmişti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19