Kaymakamdan 1 kabul, 5 ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kendisini ziyaret eden Sivil Toplumla İlişkiler Hatay İl Müdürü Malik Yılmaz ve Maarif Müfettişi Mustafa Zeytun ile çevre mühendisi Vecih Çakar´ı kabul etti.

GÜNCEL 19.11.2019 10:39:24 0
Kaymakamdan 1 kabul, 5 ziyaret

İskenderun/SES

 Konuklarını makamında kabul eden kaymakam Yönden, onlarla sohbet edip, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Öte yandan kaymakam Yönden, İskenderun Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve düzenlenen meslek edindirme kursları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yönden´in HEM ziyaretine İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Kızılay Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri de eşlik etti. İskenderun Halk Eğitim Merkezi yönekicileri ile sohbet eden kaymakam Yönden, hayat boyu eğitim hassasiyeti doğrultusunda, kursiyerlerin mesleki bilgi ve tecrübe edinerek, istihdama hazır hale gelmesi ve üretici bir fert olarak iş hayatına girebilmesine zemin hazırlayan meslek edindirme kurslarının attırılmasını istedi.
Ayrıca, Bekbele Mahallesi Muhtarı Ömer Osman Bilgili´yi muhtarlık binasında ziyaret edip, mahallenin genel durumu hakkında bilgi alan kaymakam Yönden, Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin´e taziye ziyaretinde, Analiz gazetesi sahibi Hilmi Diken´e evinde geçmiş olsun ziyaretinde, Hatay´da Sonhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hamit Saçar´a iade-i ziyarette bulundu.
14 Kasım 2019 Perşembe günü Hamit Saçar´a da ofisinde iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Yönden, Saçar´a yaptığı ziyarette, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru, gerçek ve tarafsız haberler ile kamuoyunu aydınlatma mesleğini layıkıyla yerine getiren yazılı, görsel ve işitsel tüm basın emekçilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Saçar ise, kaymakam Yönden´e ziyaretin anısına Türk Bayrağı ve Kur´an-ı Kerim hediye etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22