Kaymakamı Yönden: Çocuklar, milletin aydınlık yarınlarını kucaklayan güçlü kolları

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, çocukların, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kolları olduğunu belirtti.

GÜNCEL 23.04.2021 16:14:40 0
Kaymakamı Yönden: Çocuklar, milletin aydınlık yarınlarını kucaklayan güçlü kolları

Yönden, Cumhuriyet´imizin temel kurumlarından ve millet iradesinin temsil edildiği TBMM´nin açılışının 101. yıldönümünün gurur ve mutlulukla kutlandığını ifade eden Yönden, 'Bu anlamlı günün coşkusunu hep birlikte gönülden yaşamaktayız' ifadesini paylaştı. 

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Yönden, 'Dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak tarihe geçen bu önemli günde, geleceğin teminatı olan ve varlıklarıyla dünyamıza anlam katan tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi en kalbi duygularla paylaşıyoruz. Çocuklarımız, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir.Çocuklarımıza çağdaş yaşamın tüm olanaklarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmelerini sağlamak için azami çaba gösteren toplumlar, kalkınma hızına ivme katarak geleceğe güvenle bakabilmektedir. Bu manada en kıymetlilerimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmak olduğu unutulmamalıdır. Güçlü ve sosyal bir devlet olduğunu her şartta ve her koşulda tüm dünyaya gösteren Türkiye Culmhuriyeti olarak inanıyoruz ki; hangi ülke yada devlette olursa olsun tüm çocuklarımızın savaş, açlık, kargaşa ve nifak ortamından uzak bir şekilde yaşamaları, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur dolu bir dünyanın da kapılarını açacaktır' değerlendirmesinde bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Yönden, çocuklara da şöyle seslendi: 'Sizler, asil milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli, mutlu ve hür bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Sizin önümüzdeki yıllarda önemli görevler ve sorumluluklar üstleneceğinize, güzide ülkemiz ve aziz milletimizi en etkin bir şekilde temsil edeceğinize inancımız tamdır. İmza atacağınız başarılı çalışmalarla ülkemizin hedeflerine erişmesinde belirleyici bir rol oynayacağınız gibi bu başarıyı elde edebildiğiniz takdirde bu günün çocukları, yarının gençleri olarak sizler, ülkemizin sadece zenginliği değil, gelişim ve değişim potansiyeli için güçlü bir dinamizm kaynağı olacaksınız.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04