Kaymakamlar yemekle uğurlandı

Çanakkale´nin Gelibolu ilçesine tayini çıkan Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya için Payas´taki Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi´nde bir veda yemeği verdi.

9.09.2017 08:54:36 0
Kaymakamlar yemekle uğurlandı

Üç. yıldır Payas Kaymakamı olarak görev yapan kaymakam Hakan Kılınçkaya, yeni görev yeri olan Çanakkale´nin Gelibolu İlçesinde göreve başlayacak. Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi´nde verilen veda yemeğine Hatay, Adana, Mersin ve Osmaniye´den davetliler katıldı. 'Gelibolu´da bir eviniz olduğunu unutmayın'

Yemekte konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, kaymakam Kılınçkaya´nın çalışmalarıyla Payas´a çok şeyler kattığını, oy birliğiyle aldıkları bir kararla onun fahri hemşehriliğini onayladıklarını belirtti. Altan, kaymakam Kılınçkaya´ya ‘Fahri Hemşehrilik Beratı´nı verdi. Kıyıçkaya da teşekkür etti. Kendisi için düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kılınçkaya, 'Artık Çanakkale Gelibolu´da da bir eviniz olduğunu unutmayın. Sizleri oralara bekliyorum´´ dedi ve Payas´ın ilçe olmasında verdiği çabalar nedeniyle Altan´a teşekkür plaketi verdi.

Payas kaymakamı yolda
Kumluca Kaymakamlığından Payas Kaymakamlığına tayin edilen Polat Kara için görev yerinde veda yemeği düzenlendi.
Kumluca Uygulama Oteli´nde düzenlenen yemeğe, kaymakam Kara, Kumluca Belediye Başkanvekili İsmail Değirmenci, AKP ilçe başkanı Arif Yavuzer, kurum müdürleri ve kaymakamlık personeli katıldı. Yemekte, Kara´ya ilçeye yaptığı hizmetler için Değirmenci tarafından, teşekkür plaketi verildi. Yemekte konuşan kaymakam Kara, devlet memurları olarak en iyi yörük, göçebe hayatını kendilerinin yaşadığını söyledi. Ülkeye ve millete hizmet vermek için zaman zaman tayinlerin olabildiğini anlatan Kara, 'Bu kaderi biz kendimiz seçtik. Nasıl Kumluca´ya ve Kumluca halkına hizmet etmek için geldiysek şimdi de Payas´taki vatandaşlarımıza hizmet etmek için oraya taşınıyoruz. Çalıştığımız süre içinde biz Kumluca halkından ve mesai arkadaşlarımızdan memnunum. Üzerimde hakkı olanlara haklarımı helal ediyorum. Siz de memnunsanız haklarınızı helal edin' dedi ve yemeğe katılanlarla vedalaştı.


Anahtar Kelimeler: Kaymakamlar yemekle uğurlandı

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29