Kaymakamlardan taziye ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, babası Kaya Doğan´nın yaşamını yitirmesi üzerine yapılan taziyelerini kabul etmeyi sürdürüyor.

GÜNCEL 22.08.2019 11:15:58 0
Kaymakamlardan taziye ziyareti

 

İskenderun/SES
 Vali Doğan´ı ziyaret edenler, başsağlığı dileyip ve acısını paylaşmaya çalışıyor. Vali Doğan´ın babası Kaya Doğan´ın cenazesi, Kurban bayramı öncesinde memleketi Sivas´ta yaşamını yitirmiş ve aynı kentteki Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verilmişti.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Payas Kaymakamı Polat Kara, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Doğu Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Akif Ertekin, Hatay eski Milletvekili İsmail Soylu, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz ve beraberindeki oda başkanları, TÜMSİAD Başkanı Doğan Günsüren ve beraberindeki heyet, İskenderun eski Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ile Arsuz eski Kaymakamı Fatih Baysal, kapatılan Gökmeydan Belediyesi eski Başkanı Necim Bozkurt, işinsanları Nuri Üysen ve Yakub Bozatlı, önceki gün vali Doğan´a İskenderun Çalışma Ofisinde taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyarette bulunan kaymakam ve belediye başkanları ile bürokratlar, Hatay Valisi Doğan´la sohbet edip, merhum babası Kaya Doğan´ı yitirmesinin acısını paylaştı ve sabır diledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00