Kayra: 5-Harbiye: 1

Hatay 1. Amatör Küme

SPOR 15.10.2018 09:29:58 0
Kayra: 5-Harbiye: 1

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay 1. Amatör Küme maçları çeşitli kentlerde oynanan maçlarla sürüyor. Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda, İskenderun Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Harbiye Sporu 5-1 mağlup etti. İskenderun Kayra Spor´u galibiyete taşıyan golleri Alperen Köşker (2), Ahmetcan Elmacı (2) ile Rıdvan Dönmez attı. Golleri, 15 yaşındaki futbolcular attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor puanını 12´ye yükseltti.
Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Kırıkhangücü, sahasında konuk ettiği Maşuklu Spor´u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Kırıkhangücü ligin A grubunda puanını 12´ye çıkardı.
Hatay 1. Amatör Kümede mücadele eden Arsuz İdmanyurdu Spor ise Defne Gençlik Spor´u 3-1 mağlup etti. Arsuz İdmanyurdu bu galibiyetle gruptaki puanını 11´e yükseltti.
Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise Hatay Sümer Spor ile Samanağ Cilli Spor 1-1 berabere kaldı ve her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Süper Amatör Ligi
Hatay Süper Amatör Ligi de çeşitli kentlerde oynanan maçlarla sürdü.
Antakya Nazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada Reyhanlı Belediye Spor, Ekinci Spor´u 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Reyhanlı Belediye Spor eligdeki puanını 13´e çıkartdı ve liderliğini sürdürdü.
Hatay Süper Amatör Liginde oynanan diğer karşılşmalarda ise Antakya FK, Dörtyol Belediye Spor´u 4-1 mağlup etti. Sahadan üç puanla ayrılan Antakya FK, ligdeki puanını 8´e çıkarırken, Dörtyol Belediye Spor ise 7 puanda kaldı.

U 19 Ligi
Hatay 1. Amatör Küme U-19 Ligi maçları çeşitli sahalarında yapılan karşılaşmalarla sürdü. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Arsuz Karaağaç Sporu 5-2 mağlup etti. Maçta, İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur (2), Yusuf Devecioğlu (2) ile Hasan Özgür Durgun; Arsuz Karaağaç Spor´un gollerini ise Onur Sucu ile Yunus Emre Yoldaş (KK) attı. ligde bir maçı eksik olan İskenderun Kayra Spor puanını 9´a yükseltti ve Karaağaç Spor´la aynı 9 puanı yakaladı.
İskenderun beş Temmuz Stadı dış sahada oynanan karşılaşmada da Hassa Spor, Arsuz İdmanyurdu Spor´u 2-1 mağlup etti.

Amatör Küme Gençler Ligi
Hatay Amatör Küme U-17 Gençler Liginde mücadele eden Kırıkhan Spor futbol takımı, galibiyetlerini sürdürüyor.
Kırıkhan Spor U-17 takımı Esen Spor´u 3-0 mağlup etti. Maçta, Kırıkhan Spor´un gollerini Selahattin Keskin (2) ve Ahmet Esen attı.
Hatay Amatör Küme U-17 Gençler Ligi D Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, Uluçınar Gençlik Spor´u 3-0 mağlup etti. Uluçınar Gençlik Kampı sahasında oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Barış Yaman, Umut Genç ile Ali Kanat attı. Rakibini farklı skorla yenen Karaağç Spor, ligdeki puanının 6´ya yükseltti.

U 15 Ligi
Hatay Amatör Küme U-15 Gençler C Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Sarıseki Spor´u 2-0 mağlup etti. İskenderun Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor gollerini Halil Cem Ateş ile Furkan Altay attı. Bu sonuçla Karaağaç Spor ligdeki puanını 6´ya çıkardı.

En iyiler ödüllendirildi
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Hatay İl Müdürlüğü organizasyonunda yapılan ‘Amatör Spor Haftası´ ödül töreni, önceki gün Antakya Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, törende, Hatay´a uluslararası başarı kazanan 19 sporcu ile 8 yerel şampiyon ve ´yılın en´i olmak üzere 28 ödül verildiğini bildirdi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00