Kayra, Dörtyol´u 2-0 yendi

İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur attı

SPOR 6.10.2018 09:20:57 0
Kayra, Dörtyol´u 2-0 yendi

Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, deplasmanda Dörtyol Spor´u 2-0 mağlup etti.
Dörtyol Dokuz Ocak Stadında oynanan karşılaşmada, İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur attı. bu sonuçla sahadan üç puanla ayrılan İskenderun Kayra Spor, gruptaki puanını 9´a yükseltti.

U 15 Ligi
Hatay Amatör Küme Gençlir Ligi U 15 Grubunda oynanan karşılaşmada ise Güneylerspor takımı, Defne´yi 11-1´lik skorla yendi.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin Esentepe Futbol Sahasında oynanan maçta, Güneylerspor fakibi defne´yi farklı yendi ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Takımın teknik direktörü Sefer Koca, genç futbolcularını kutladı ve iddialı bir takım oluşturduklarını ifade etti.

Güneyler Spor sezon açtı
Güneylerspor 2018-2019 sezonu törenle açtı. Her branşta iddialı takımlar çıkarttıklarını belirten Güneyler Spor Kulübü Başkanı Fahri Serdar Özal, geçtiğimiz dönem yetiştirip Hatayspor´a transfer olan futbolcularla beraber sezon açılışını yaptı. Karlısu Futbol Tesislerinde yapılan ve antrenörler Ersin Uzun, Talip Sürgit, Sefer Koca ve Mehmet Sözer, geçen denöm Hatayspor´a transfer olan futbolcular Kerem Dönmez, Melih Doğruloğlu, Ahmed Özal ve Ahmet Hakan Gök´ün de katıldığı sezon açılışı töreninde konuşan kulüp başkanı Özal, şu değerlendirmede bulundu: 'Antrenörlerimiz tarafından her yaş grubunun fizyolojik özelliklerini dikkate alarak hazırladığı antreman programları ile gençlerimizin bedensel gelişimlerine katkı sağlarken, öncelikle; iyi insan, iyi öğrenci ve sonunda iyi futbolcu prensibi ile çalışmalar yapıyoruz. Kurulduğumuz yıldan beri çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Geçtiğimiz yıl filiz lisans çıkarıp yetiştirdiğimiz ilk futbolcularımızdan Hatayspor´a 4 futbolcu vererek bunu ispatladık. Bu yılki hedefimizde de başarı ve Hatay Sporuna ‘iyi bireyler´ yetiştirmek.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19