Kayra, grubunda lider

Hatay Amatör Ligi

SPOR 13.12.2019 10:39:32 0
Kayra, grubunda lider

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda oynanan karşılaşmalarla devam ediyor.
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Maşuklu Spor´u 1-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi Hakemleri Erhan Kaya, Mehmet Gümüş ile Hasan Bihan´ın yönettiği karşılaşmada, Kayra Spor´un golünü Kürşat Sevin kaydetti. Bu sonuçla bir maçı eksik olan İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanını 27 ye yükseltirken, Maşuklu Spor´un ise 28 puanı bulunuyor.
Aynı ligde mücadele eden Arsuz Uluçınar Gençlik Spor ise Hassa Belediye Spor´u 5-2 mağlup etti. Bu sonuçla Uluçınar Gençlik Spor, ligdeki puanını 27´ye çıkarırken, Hassa Belediye Spor da 23 puanda kaldı.

Yıldız Spor, play-off´u garantiledi
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, sahasında konuk ettiği Yayladağı Spor´u 5-1´luk skorla mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Hamit Basık, M. Münir Dadı ile M. Zekat Yılmaz´ın yönettiği karşılaşmada, İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Özgür Bayır, Halis Aktuğ, Ömer Şimşek, Emrullah Öztekin ile Rıdvan Fındık attı. Yayladağı Spor´un tek golü de İbrahim Öz´den geldi. Bu sonuçla Yıldız Spor, ligin bitimine dört hafta kala play-off´a çıkmayı garantilerken, Yayladağı Spor´un da ligde 18 puanı bulunuyor.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubu takımlarından Aşkarbeyli Spor ise Sarıseki Spor´u 7-1 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Aydın Dayanır, Oğulcan Yabanabat ve Sait Güler yönetti.
Aynı ligde mücadele veren Erzin Gökdere Spor da Arsuz İlk Adım Spor´u 2-1´lık skorla yendi. Dörtyol´daki sentetik sahada oynanan karşılaşmadan galip gelen Erzin Gökdere Spor, ligdeki puanını 23´e yükseltirken, Arsuz İlk Adım Spor´un ise 18 puanı bulunuyor.
Hatay 2. Amatör Liginde mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile Hatay Efsanespor takımları ise bugün (13 Aralık Cuma) karşılaşacak. Maç, Antakya Nazım Koka Futbol Sahasında saat 15.00´da başlayacak. Bu sezon oynadığı tüm maçlarda galibiyet alan Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü takımı, 8 maçta 8 galibiyet elde ederek, şampiyonlukta iddialı takımlar arasında olduğunu sergiliyor.

Futbol okuluna kadın antrenör
İskenderun Asaşspor Futbol Okulu ise öğretici kadrosuna kadın antrenörü dahil etti. İskenderun Asaşspor Başkanı Zeki Göçmen, futbol okulunda antrenör Halit Ersoylu´ya yardımcı olarak Meryem Gezgen´in getirildiğini belirtti. Antrenör Gezgen, futbol okulundaki sporcu öğrencilere yaptırdığı ilk antrenmanda onlarla yakından ilgilendi ve destek verdi. Mustafa Kemal Üniversitesi BESYO spor yöneticiliği bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Gazikentspor Kadın Futbol Takımı oyuncusu olan Meryem Gezgen´in, kadın futbolunda 1. ve 3. lig tecrübesinin bulunduğu da belirtildi.
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Spor yönetimine destek kampanyası başlatıldı. Yöredeki iş insanlarından Mehmet Aslan, İskenderun Meydan Spor´a destek olacağını açıklarken, kulüp yönetimi de Aslan´a akımın formasını vererek, teşekkür etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00