“Kazanan İskenderun olacak”

CHP adayı Şahutoğlu seçim çalışmasını protokol ziyaretiyle başlattı

SİYASET 6.02.2019 11:48:29 0
“Kazanan İskenderun olacak”

İskenderun/SES

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarını protokol ziyaretleriyle başladı. İskenderun Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinde Şahutoğlu, toplumun her kesimine örnek olacak bir kampanya süreci hedeflediklerini belirterek, “Kaybedenin değil, kazananın İskenderun olduğu bir kampanya yürüteceğiz” dedi.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu´nun da eşlik ettiği Kaymakam Yönden´i ziyarete ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede Şahutoğlu´nun şunları ifade ettiği kaydedildi: “Bu süreci sağlıklı, nitelikli, etik ve ahlaki değerlere uygun yürütmemiz gerekir ki toplumun her kesimine örnek bir kampanya olsun. Barış ve kardeşlik şehri diyorsak, bunu eylemlerimizle bunun icrasını göstermemiz gerekir. Biz kavga etmek, hesap sormak için değil, yaşayan her insanımızı kucaklamak, onlara adil eşit hizmet üretmek, bu şehri marka kent yapmak, bu şehrin cazibesini arttırmak için yola çıktık. Küçülen dünyada şehrimizin payına düşeni almasını sağlamada yerel yönetimlerin büyük rolü var. Yöneticiler bu mantaliteyle yola çıkmalı. Ben her iki adayın da bu görüşte olduğuna inanıyorum.”
İskenderun Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay´ı ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil´e gerçekleştirilen ziyaretle ilgili başarı dileklerinin ardından Şahutoğlu´nun kentin barışa ve huzura ihtiyacı olduğunu kaydederek, seçim süreci ve sonrasında da söylem ve eylemlerinde her zaman kardeşlik vurgusu yapacaklarını, asla kavga siyaseti yürütmeyeceklerini ifade ettiği belirtildi.

Kaymakam Yönden: Seçim önlemleri alındı
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, seçim süreciyle ilgili toplantıların yapıldığını, gerekli önlemlerin alındığı ve hazırlıkların sürdürüldüğünü kaydetti. Şahutoğlu ve beraberindeki kabulünde seçim sürecine ilişkin hazırlıklarla ilgili bilgi veren Kaymakam Yönden, kentin mülki amiri olarak herkese eşit mesafede olduklarını kaydetti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00