“Kazananın arkasında durmalıyız'

Şahutoğlu ve Aslan buluştu

GÜNCEL 21.03.2019 10:48:22 0
“Kazananın arkasında durmalıyız

Nesrin Geyik/İskenderun

Millet İttifakı´nın CHP´li İskenderun Belediye Başkan adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile birlikte Demokrat Parti (DP) Merkez Seçim Bürosuna nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Mete Aslan, “Tüm gayemiz ve mücadelemiz İskenderun için. Kazanan kim olursa olsun İskenderun´un menfaatleri doğrultusunda yapacağı hizmetlerin arkasında durmalıyız” dedi.
Şahutoğlu ve CHP Heyetini İlçe Başkanı Bilal Karaosman ile birlikte karşılayan Mete Aslan, “Tüm gayemiz ve mücadelemiz İskenderun için. Kazanan kim olursa olsun İskenderun´un menfaatleri doğrultusunda yapacağı hizmetlerin arkasında durmalıyız. Yılmaz kardeşim de sevdiğim saydığım bir dostumdur. Kazanması durumunda İskenderun´a vereceği hizmetler için onun sağ kolu olmaya hazırım. Çünkü bizim İskenderun anlayışımız ve sevdamız bunu gerektirir. Mesele ben kazanayım ya da o kazansın değil. Mesele İskenderun´a hizmet edilmesi ve bu şehrin huzuru. Bu doğrultuda yola çıktık. İnanıyorum sizin de tek amacınız daha güzel, daha modern bir İskenderun yaratmak. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, huzurumuzun yok olmaması ve her şeyden önemlisi İskenderun´da yaşayan her kesimden insanların daha güzel bir kentte yaşaması için omuz omuza vermeliyiz. Kazanan kim olursa İskenderun´a hizmet anlamında atacağı her adımda diğer adayların da desteğini görmeli. Bu duygu ve düşüncelerle size ve ittifakınıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Dr. Yılmaz Şahutoğlu da bu birlikteliğin hiç bozulmamasını dilediklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Bir demokratik yarış içerisindeyiz ama bu demokratik yarışı hiç kuşkusuz ki biz ahlaki ve etik ölçülerde yürütmenin gayretindeyiz. Temel amacımız 31 Mart´ta kesinlikle kaybedenin değil kazananın İskenderun, kazananın Hatay olmasını diliyoruz. Biz bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Hiçbir makam, hiçbir koltuk, hiçbir gelecek kaygısı bizim birliğimizden, kardeşliğimizden, barışımızdan ve huzurumuzdan asla ve asla önemli değildir ve olmayacaktır da. Biz dostuz. Bu kampanyayı bu dostluk havasında devam ettireceğiz ve 31 Mart´tan sonra da bu şehirde birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu şehri mutlu ve umutlu yarınlara taşıma adına birlikte güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Birliğimizin, kardeşliğimizin de daim olmasını diliyorum. Sevgili Mete Aslan abime başarılar diliyorum.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29