'Kazanırlarsa beş yıl daha ziyan olacak'

Demokrat Parti (DP) İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, seçim çalışmalarını ziyaret ve toplantılarla sürdürüyor.

SİYASET 18.03.2019 10:47:35 0

Nesrin Geyik/İskenderun

 Minibüs garajını ziyaret eden, Fil Filtre ve Filesan çalışanlarıyla buluşan, Bekbele ve Piri Reis Mahallesinde toplantılar düzenleyen Aslan, sorunları dinledi, seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlattı.
DP İskenderun Belediye Başkan adayı Aslan, 'Belediye başkanlığım dönemimdeki disiplini hatırlarsınız. Yine aynı olacak. Yasalara uymayan ya da vatandaşın rahatsız olacağı işlerin karşısındayım' dedi. İki ittifaka karşı ´İskenderu ittifakı´nı oluşturduklarını anlatan ve destek isteyen Aslan, şöyle konuştu: 'Bizim mücadelemiz İskenderun için. İskenderun´a sahip çıkmak için de bunu demeliyiz. İki tane daha aday var. Belki de benden daha iyi insanlardır. Ancak belediyecilik farklı bir durum. Herkes işini yapsın diyorum, her zaman. Oy verirseniz İskenderun kazanacak, yok vermezseniz diğer iki ittifak adayının nasıl belediyecilik yaptığını da göreceksiniz. Son beş yılda hizmetlerden memnunsanız bildiğiniz partiye oy verebilirsiniz. Değilse gelin iskenderun ittifakında birleşelim. İskenderun ittifakı kazanırsa İskenderun kazanır. Diğer iki ittifakın kazanması durumunda ise beş yıl daha ziyan olacak. Karar sizin.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeci’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,41% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2487,05% 0,17
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00