Kent Konseyi İTSO´da toplandı

Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr.Nevide Kimyon, çalışma komisyonları tarafından tespit edilen bu sorunları Hatay Büyükşehir Belediyesinde en üst düzey yetkililerine de bildirdiklerini belirterek, “Bildirdiğimiz sorunların çözümünde, HBB

20.06.2017 10:48:39 0
Kent Konseyi İTSO´da toplandı

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kimyon, Konsey´in Hatay vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi adına Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından kurulduğunu hatırlatarak, kentin yerel yönetimine katkı sağladığını kaydetti. Kimyon, yerel yönetime verilen katkının yanı sıra elde edilen sosyal, kültürel ve sportif başarılara da destek olduklarını ifade etti.

Seküçoğlu: En önemli işlevi çalışma grupları
İTSO Yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Hatay Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi olan Bülent Seküçoğlu da Kent Konseyi´nin en önemli işlevinin, çalışma gruplarının oluşturularak işlevselleştirilmesi olduğunu söyledi. Seküçoğlu, şunları kaydetti: “Farklı konularda oluşturulan gruplar, büyük istek ve heyecanla Hatay ile ilgili çalışmalarını, önerilerini ve tasarılarını raporlar halinde genel kurula sunarlarsa daha yararlı olacağı kanaatindeyim. Örneğin; Eğitim Çalışma Grubu, İmar Çalışma Grubu, Çevre ve Deniz Çalışma Grubu, Tarih, Kültür ve Sanat Çalışma Grubu, Sosyal Yardımlaşma ve Yaşlılar Çalışma Grubu, Ekonomi ve Sosyal Kalkınma Grubu, Turizm Çalışma Grubu, Spor ve Engelliler Grubu şeklinde sıralayabiliriz.”


Anahtar Kelimeler: Kent Konseyi İTSO toplandı

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23