Meclis´ten konsey bilgilendirmesi

İskenderun Belediye Meclisi üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal´dan oluşan heyet, 28 Şubat Cuma günü genel kurulu toplanacak Kent Konseyi ile ilgili İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti.

GÜNCEL 21.02.2020 11:04:13 0
Meclis´ten konsey bilgilendirmesi

İskenderun/SES

İskenderun Kent Konseyi Genel Sekreteri ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcilerin temcilcileri meclis üyeleri Emir Selim Yazar ve Bülent Kırmızıoğlu ile birlikte İTSO ziyaretinde, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
İskenderun´un dinamiklerinin bir araya gelmesi ve şehrin ekonomik sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına destek olunması amacıyla Kent Konseyinin 28 Şubat´ta genel kurulunun yapılacağını belirten Kemal Nadir Ünal, konseyin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun´un sorunlarının çözümüne, şehrin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişimine her zaman destek olduklarını belirterek, Kent Konseyinin Genel Kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konsey Genel Sekreteri İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal´ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Özyurt, Hıdır Güneş yer aldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00