'Kent yönetimine güven önemli'

CHP Arsuz Belediye Başkan adayı Asaf Güven, yerel seçimlerle kentleri kimin yöneteceğinin belirleneceğini, kentleri yönetecekleri güvenin çok önemli olduğunu söyledi.

SİYASET 5.03.2019 10:38:03 0

Orhan Yıldız/İskenderun


Seçim çalışmalarını planlayacağı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Güven, 'Arsuz´u beş yıl için güvenle teslim edebileceğiniz bir seçime doğru ilerliyoruz. Bu seçimde Arsuz´u, beş yıllık plan ve projelerle çağdaş bir kent haline getirecek bir idareye teslim edeceksiniz. Biliyoruz ki; Arsuz Türkiye´nin hatta dünyanın önemli tarım, turizm merkezlerinden biri. Geçmişte de böyleydi bundan sonrada böyle olacak. İnanıyorum ki; birlikte aşamayacağımız hiçbir şey yok. Hep beraber, küçüğü büyüğü, yaşlısı genciyle omuz omuza vererek Arsuz için, geleceğimiz için çalışacağız. Bu konuda oldukça iddialı ve inançlıyız” dedi.
Birlik ve beraberlik içerisinde Arsuz için güçlü adımlarla yürüme zamanı olduğunu anlatan Güven, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Daha önce de belediye başkanlığı yaptım. Bazı arkadaşlarım ve dostlarım beni eleştirecek birşeyler bulamadılar, ‘başkanlığı bıraktı, gitti´ dediler. Beni eleştirenlere soruyorum; 11,5 yıl Madenli Belediye başkanlığı yaptım. Nereye kaçtık? Ne yaptık? Bilenler neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Kaldığımız yerden devam etmeye geliyoruz. Bizim, masal dinlemeye hiç zamanımız yok. Yyolumuza güçlü adımlarla devam edeceğiz ve bu yolda halkla birlikte, her geçen gün daha da büyüyerek ve kenetlenerek yürüyeceğiz. Hizmetlerimizi yapabilmemiz için, sadece Arsuz´da Asaf Güven´in kazanması yetmez. Büyükşehir de bizim için çok önemli. Lütfü Savaş da çok önemli. İnşallah, Lütfü Savaş ile birlikte kazanacağız ve Arsuz´a birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.'
Açılışa, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İyi Parti Arsuz İlçe Bakanı Kamil Kubat, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve kanaat önderleri de katılmıştı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22