'Kenti birlikte yöneteceğiz'

´Cumhur İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı AKP´li Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET 26.02.2019 10:45:12 0

Akın Bodur/İskenderun

 Tosyalı, kentteki iş insanları ile Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD), Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı, Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kamil Turan, HATSU, Milli Emlak, Mal Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Medipark Tıp Merkezi, Modern Evler Dolmuş Şoförleri, Türk Metal 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, Kantinciler Derneği, Kantinciler Derneği, TÜMSİAD´ı ziyaret etti; Denizciler ile Bekbele mahallelerinde ev toplantılarına katıldı. Ziyaretlerde konuşan Tosyalı, “İskenderun, hepimizin ortak sevdası, ortak geçmişi ve ortak geleceği. Bu sevdamıza sahip çıkmak için yola çıktık. İskenderun´da herkes belediye başkanı, herkes meclis üyesidir. Fahri denetçi olarak her türlü talep ve beklentilerinizi bekliyorum. İskenderun´u birlikte yöneteceğiz' dedi.
İskenderun´u ´örnek kent, örnek belediye´ yapma hedefi taşıdığını anlatan AKP belediye başkan adayı Fatih Tosyalı, AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetimine yaptığı ziyarette, 'Memlekette birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Burada yaşayan her insanın bir değer olduğuna inanıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun' dedi. Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı İskenderun Şubesine yaptığı ziyarette vakıf başkanı Halil İbrahim Ayaz ve vakıf yönetimine İskenderun´a yönelik hedefleri ve yönetim ilkesini anlatan Tosyalı, ittifakın belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla da kahvaltıda buluştu. Burada konuşan Tosyalı, 'Meclis üyelerimizin yenisiyle eskisiyle, ilk sırası ile son sırası ile farkımız yok. Biz biriz, beraberiz. Gönül insanlarıyız. Cumhurun ittifakı olarak kazanacağız” dedi.
AKP HBB Başkan adayı İbrahim Güler de partisi ve ittifakın İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı´nın seçim bürosunu ziyaret etti, mahalle toplantılarına katıldı. Karayılan, Sarıseki, Azganlık, Denizciler, Bekbele, Orhantepe, Akçay´da yapılan toplantılarda konuşan Tosyalı, 'Hepimizin ´ben İskenderunluyum´, dediği bir ilçe hayal ediyorum. Çocukların rahatça eğlenebileceği kulüpler, kadın eğitim merkezleri, sosyal tesisler, denizle bulaşacağınız alanların olduğu, var olan yeşil alanlara yeni alanlar ilave ettiğimiz, sosyal, kültürel faaliyetlerle öne çıkmış, kültür belediyeciliğini daha da yukarıya taşımış bir İskenderun hayal ediyoruz. Bunu yapacak Türkiye´de tek ekip, AK Parti´dir. Hep birlikte başaracağız. 1 Nisan sabahı Cumhurbaşkanımıza güzel bir müjde vermek için hep birlikte çalışmaya sizi davet ediyorum. Tercihlerimizi hizmetten yana kullanmalıyız. Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi´nin uyumlu çalışması için destek vermeliyiz' dedi. Güler de, “Ülkenin bağımsızlığının teminatı, devletin birliği, milletin dirliği için olmazsa olmazıdır. Biliyoruz ki vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden biri hiç şüphesiz ki yerel yönetimlerdir. Şunu da herkes iyi bilmelidir ki; Belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır. Cumhur İttifakı millidir, samimidir” değerlendirnmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23