'Kentin huzuru noktasında gayreti sergiliyoruz'

Zabıta Haftası´nın 192. kuruluş yıldönümü İskenderun ve Samandağ´da etkinliklerle kutlandı. İskenderun´da Zabıta Haftası, Zabıta Müdürlüğü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

GÜNCEL 5.09.2018 10:57:22 0

İskenderun/SES

Zabıta Müdürlüğündeki kutlama etkinliğe, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Başkan Yardımcıları Halim Öztaş ve Cemil Çengel, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, belediye meclisinin bazı üyeleri de katıldı. Etkinlikte konuşan İskenderun Belediye Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, teşkilat olarak 192. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ekip arkadaşları ile kentin huzuru noktasında ellerinden gelen tüm imkan ve gayreti sergilediklerini ifada eden Aksoy, her zaman yanlarında olan ve destek veren İskenderun Belediye Başkanı Dingil´e de teşekkür etti. Dingil de belediye zabıta personelin büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti. Zabıtanın, dar ve kısıtlı sayıya rağmen fedakârca görev yaptıklarını anlatan Dingil, “Tüm personelimi yürekten kutluyorum. 30 kişi ile huzuru sağlamak için, esnafların sıkıntılarını çözmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorlar. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde çalışma şartlarında gerekli düzenlemeler yapıp ve sayıyı da artırarak Zabıta Müdürlüğümüze her zaman destek olacağız” dedi.

'Zabıta, kurumla vatandaş arasında köprü'
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de zabıta teşkilatının 192. yıl önce, 1826 yılında kurulduğunu anımsattı. Halkın huzur ve refahını sağlamak amacıyla özveri ile çalışarak denetimlerini aksatmadan sürdüren zabıtaya teşekkür eden Nehir, şu açıklamayı yaptı: 'Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı yaşamı için özveriyle çalışan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız kurumumuz ile vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir.'


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00