Kentsel dönüşümde ıslak imza süreci

Emek ve Aksaray mahallelerinde 35 hektarlık alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi´nde hak sahipleriyle gerçekleştirilen ıslak imza süreçlerini kamuoyuyla paylaşan Antakya Belediyesi, bunun yüzde 40 oranına ulaştığını kaydetti.

5.07.2017 10:53:33 0
Kentsel dönüşümde ıslak imza süreci

 

Islak imzada yüzde 67 seviyesine ulaşıldığında açık ihale yöntemiyle yapılacak yapım ihalesi sürecinin de başlayacağını bildiren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, imza töreninde yaptığı konşmada, proje ile ilgili bilgi verdi.
Kentsel Dönüşüm´ün Antakya Belediyesi´nin en önemli ve büyük projesi olduğunu ifade eden Kimyeci, “Antakya Belediyesi olarak şehrimizi geleceğe taşıma noktasında hayata geçirme çalışmaları devam eden en önemli ve en büyük projemiz Kentsel Dönüşüm. Bu proje ile Emek ve Aksaray Mahallelerinde 350 bin hektarlık bir alan üzerinde yepyeni bir şehir inşa etmek üzere çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kentsel Dönüşüm projemiz ile şehrimizde yepyeni bir yaşam alanı, sosyal alanlar, cami, okul ve yeni meydanlar hayat bulacak” dedi.
Kentsel dönüşümle kentin bu bölgedeki görüşününün de değişeceğini sözlerine ekleyen Kimyeci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Emek ve Aksaray Mahallelerimizi kapsayan alanımız şehrimizin en yeşil bölgesi olacak. Kentsel Dönüşüm projemiz şehrimizin yüz akı olarak hayat bulacak. Bu projenin hayata geçirilmesi sürecinde bizlere kapılarını açan tüm hak sahibi vatandaşlarımıza şükranlarımı iletiyorum. Islak imza sürecimiz tamamlanır tamamlanmaz ihale sürecini başlatarak yapım aşamasına geçeceğiz, yepyeni bir Antakya için Kentsel Dönüşüm şart.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00