Kerem, A takımı ile antremana başladı

Bölge takımlarından Karaağaç Spor´un alt yapısında yetişen 16 yaşındaki Kerem Kök, antrenörü Musa Öztürk´ün daveti üzerine Bursa Spor A takımı ile birlikte Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerindeki antrenmanlara başladı.

SPOR 18.08.2020 10:09:47 0
Kerem, A takımı ile antremana başladı

İskenderun/SES

Gazetemize iletilen bilgiye göre, iki yıl önce Karaağaç Spor´dan Bursa Spor´a transfer olan ve 8 kez U 15 Türk Milli Takımı formasını giyen 16 yaşındaki Kerem Kök, geleceğin yıldız futbolcular arasında gösteriliyor.

Toluyağ, Konyaspor bölge sorumlusu
Öte yandan futbola profesyonel futbolcu olarak hizmet ettikten sonra Karaağaç Spor Kulübünde alt yapı teknik sorumlusu olarak görev alan spor adamı Fatih Toluyağ, Süper Lig takımı Konyaspor´a bölge sorumluluğuna getirildi.
Süper Lig takımı Konyaspor Altyapı Kordinatörü Taner Ay ve Akademi Kordinatörü Taygun Yavaş, yaptıkları ortak açıklamada Karaağaç Spor Altyapı Teknik Sorumlusu Fatih Toluyağ´ı, Konyaspor Futbol Akademisi ve Hatay Scout bölge sorumluluğuna getirdiklerini belirtti. Ortak açıklamada, 'Hem Karaağaç Spor hemde tüm Hatay´daki elit ve genç yetenekleri takımımıza kazandırması için tecrübesi ve bilgi birikimine güvendiğimiz Fatih hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. Hatay´da kuracağımız bu yapı ile bölgedeki tüm takımlarda yer alan genç yetenekleri takibe alarak Konyaspor´a kazandırma çabası içerisinde olacağız. inşallah bu birliktelik ile hem Konyaspor´a aynı zamanda ülke futboluna büyük katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz' görüşüne yer verildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19