Kıbrıslı muhtarlardan 80. yıl ziyareti´

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay´ın Türkiye´ye katılışının 80. yılı nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nden gelen muhtar heyetini ağırladı.

GÜNCEL 25.07.2019 11:13:12 0
Kıbrıslı muhtarlardan 80. yıl ziyareti´

Antakya/SES

 HATSU Genel Müdürlüğü´ne yapılan ziyarete Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme ve Gazimağusa´da görev yapan muhtarlar, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve HATSU Özel Kalem Müdürü Metin Savaş da katıldı.
23 Temmuz 1939 tarihinin Hataylıların doğum günü olduğunu, birliğin, beraberliğin, inancın ve cesaretin daha anlamlaştığı bir değer olduğunu ifade eden HATSU Genel Müdürü Çaparali, özel günde yapılan ziyarete teşekkür etti. Hatay´ın Türkiye´ye katılış sürecinde mücadele eden Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Hatay davası mücadelecilerinden Tayfur Sökmen, Abdurrahman Melek ve isimsiz kahramanların minnetle anıldığını ifade eden Çaparali, KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki kardeşlik münasebetinin gün ve gün derinleşmesine katkıda bulunmanın onurunu yaşadıklarını belirtti. Hatay´ın anavatana katılışının 80. yıl dönümünde Hatay´da bulunmak ve bu sevince ortak olmaktan mutluluk duyduklarını anlatan Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşilleme de HATSU´dan yapılan açıklamaya göre, sosyal, kültürel bağlamda yapılan istişarelerin yerel ve ulusal bazdaki ilişkilerin daha güçlendirdiğine inandıklarını söyledi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00