Kılıçdaroğlu, 11 başkanla Hatay´da buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisili (CHP) 11 büyükşehir belediye başkanı, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla Hatay´da toplanacak.

SİYASET 23.09.2021 13:17:49 0
Kılıçdaroğlu, 11 başkanla Hatay´da buluşacak

CHP´li büyükşehir belediye başkanları toplantıları, geçtiğimiz aylarda farklı kentlerde yapılan ve pandemi sebebiyle bir süre çevrim içi olarak gerçekleştirilmişti.

Hatay Büyükşehir Belediyesinden (HBB) HBB´den yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun çiftçiler, üreticiler, apartman görevlileri, muhtarlar, iş dünyası temsilcileri gibi toplumun farklı kesimleri ile bir araya geleceği Hatay´daki buluşma, 24-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Organizasyonda, CHP´li başkanlara, EXPO 2021 Hatay´dan kırsal kalkınma zirvesine, Suriyeli mültecilerden Hatay Deniz Otobüsü (HADO) projesine kadar birçok konu hakkında bilgi verilecek, başkanların belirleyeceği konularda görüşmeler yapılacak. Medeniyetler Bahçesi temasıyla kapılarını dünyaya açmak için gün sayan EXPO 2021 Hatay´ın ilk lansmanına da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP´li başkanlar katılacak. EXPO 2021´in Antakya-Defne bölgesindeki alanında yapılacak olan lansmanın ardından Hatay Medeniyetler Korosu, konuklar için EXPO amfi tiyatroda konser verecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş´ın ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda, CHP´li belediye başkanları, tarih, kültür ve medeniyetle yoğrulmuş Hatay´ı yakından tanıma fırsatı bulacak.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00