Kılıçdaroğlu bugün Hatay´da

Bugün Hatay´a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP´li belediye başkanlarının projelerini toplu olarak hizmete açacak

SİYASET 14.04.2018 10:08:35 0
Kılıçdaroğlu bugün Hatay´da

Akın Bodur/İskenderun
Bugün Hatay´a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP´li belediye başkanlarının projelerini toplu olarak hizmete açacak ve Antakya´da halka seslenecek. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Belediyesi, Defne Belediyesi ve Arsuz Belediyesinin yaptığı tesislerin açılışını yapacak.

Sınırda asker ve şehit ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah işdamları ile kahvaltıda buluşacak, ardından Hassa, Kırıkhan, Reyhanlı´da şehit aileleri ziyaret edecek. Daha sonra Antakya´ya geçecek olan Cumhuriyet Meydadındaki Köprü Başında, belediye önünde toplu açılış ve temel atma töreni yapacak ve halka seslenecek. Kılıçdaroğlu, akşam da muhtarlarla yemek yiyecek. Kemal Kılıçdaroğlu, Hassa´da sınırın sıfır noktasında bir karakolu da ziyaret edip, asker ve komutanlarla da görüşecek. Kılıçdaroğlu, Reyhanlı´da ise sınır ötesinden atılan bir havanın düştüğü jandarma karakolunu da ziyaret edecek.

Kadınlar ve gençler, bildiriyle davet etti
CHP İskenderun Kadın ve gençlik kolları, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Hatay´ ziyaretini, halk ve esnaf adağıttığı bildiri ile duyurdu ve etkinliğe davet etti. CHP´li kadınlar, kent sokak ve caddelerinde bildiri dağıtmayı sürdürüyor.
Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, partisi CHP´nin İskenderun ilçe yönetimi ve Hatay Gençlik Kolları ile birlikte dün İskenderun´un Kanatlı Caddesindeki Havuzlu Çarşı´da broşür dağıttı.
CHP Hatay İl Başkan Servet Mullaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun, Antakya köprü başında, Hatay Büyükşehir Belediyesinin önünde saat 16.00´da halka sesleneceğini, aynı alanda ilçe belediyeleri ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlerin açılışını gerçekleştireceğini ifade etti. Mullaoğlu, 'Binlerce yıldır, onlarca medeniyetin kaynaştığı ve kardeş olduğu bu topraklardan bütün dünyaya ´barış´ diye haykıracağız. Sesimizin birbirine karışarak çok güçlü bir şekilde çıkması için barışın ne olduğunu en iyi bilen bütün Hatay halkını mitingimize bekliyoruz' açıklamasını yaptı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, partisi CHP´nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreni için şunları belirtti: 'Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla, Antakya Cumhuriyet Alanında, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Samandağ Belediyesi ve Defne Belediyesinin yapmış olduğu projelerin toplu açılış töreni yapılacak. Bütün halkımız ve basın mensubu arkadaşlarımız davetlidir. Katılımınız bizi onurlandıracaktır.'

Belediye 42 mahalleden araç kaldıracak
Yöre halkını Kılıçdaroğlu´nun toplu açılış yapacağı ve halka sesleneceği toplantıya davet eden Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, 'Kentimizde yıllardır çözüme kavuşmayan sorunları akılcı bir şekilde çözüme kavuşturmayı hedefleyerek hizmetler ürettik. Bu hedefle; bir çok bürokratik, siyasi, ekonomik, engele, soruna, imkansızlığa rağmen inanarak çalıştık ve başardık. İşçimizle, memurumuzla, yönetim kadromuzla, halkımızla beraber yol aldık. Hayal denilen, imkansız denilen bir çok projeyi, hizmeti, hayata geçirerek halkımızla gönül köprüleri kurduk. Sözümüzü tuttuk, yapamayacağımız işin sözünü hiçbir zaman vermedik. Doğaya ve kentimizin dokusuna sahip çıkacak projeler ürettik, çocuklarımız ve kadınlarımız,toplumun tüm kesimlerine yönelik, 7´den 70´e bütün vatandaşlarımız için için yeni alanlar yarattık. Halkımızın, kentimizin kullanımına kazandırdığımız yaşam alanlarını, tesislerimizi, projelerimizi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla açıyoruz” dedi.
Belediye, Samandağ´ın 42 mahallesinden tören alana gitmek isteyen vatandaşlar için araç kaldırılacağını ve araçlar, bugün saat 15.00´ten itibaren mahallelerin merkezi noktalarından hareket edeceğini de bildirdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23