Kılıçdaroğlu yarın Hatay´da

Cumhurbaşkanı ile sınır ziyaretine ilişkin çıkışıyla polemik yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partili belediyelerin hizmete kazandırdığı tesislerin açılışını gerçekleştirmek üzere yarın

SİYASET 13.04.2018 10:37:31 0
Kılıçdaroğlu yarın Hatay´da

İskenderun/SES

Kılıçdaroğlu´nun Hatay programı kapsamında Antakya´daki miting için il ve ilçe teşkilatları milletvekillerinin da katılımıyla çalışma yürüttü. İlçe yönetimleri miting alanına partililerin ulaşımını organize ederken, gerçekleştirilen ziyaretlerle de Kılıçdaroğlu´nun Hatay programı anlatıldı.

Mullaoğlu´ndan ‘barış´ vurgusu
CHP Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Ortadoğu´da savaş seslerinin çıktığı bu dönemde, barışın simgesi olan Cumhuriyet Halk Partisinin Sayın Genel Başkanı 14.04.2018 Cumartesi günü Hatay´a geliyor” dedi. Mullaoğlu, Kılıçdaroğlu´nun Antakya köprü başında, Büyükşehir Belediyesinin önünde saat 16.00´da halka hitap edeceğini, ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı hizmet ve tesislerin açılışını gerçekleştireceğini kaydetti. Mullaoğlu, “Binlerce yıldır, onlarca medeniyetin kaynaştığı ve kardeş olduğu bu topraklardan bütün dünyaya barış diye haykıracağız. Sesimizin birbirine karışarak çok güçlü bir şekilde çıkması için barışın ne olduğunu en iyi bilen bütün Hatay halkını mitingimize bekliyoruz” dedi.

İşadamlarıyla buluşacak, sınıra geçecek
Hatay´a Cumartesi günü erken saatlerde varması beklenen ve miting öncesi ziyaret ve incelemelerde bulunacak Kılıçdaroğlu, iş adamlarıyla sabah saatlerinde yapılacak toplantıda bir araya gelerek Hatay´ın ekonomisi üzerine muhataplarıyla paylaşımlarda bulunacağı, sınır bölgesine de geçerek ziyaretlerde bulunacağı bildirildi. Açıklanan programa göre sınırdaki askerlerle de buluşması beklenen Kılıçdaroğlu, Hataylı şehit ailelerini de ziyaret edecek.

Culha´dan katılım daveti
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreni için bir mesaj yayınladı. Başkan Culha mesajında, “14 Nisan 2018 cumartesi günü saat 16.30 da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun katılımıyla, Antakya Cumhuriyet Alanında, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Samandağ Belediyesi ve Defne Belediyesinin yapmış olduğu projelerin toplu açılış töreni yapılacaktır. Bütün halkımız ve basın mensubu arkadaşlarımız davetlidir. Katılımınız bizi onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

Erdoğan´dan ‘postal´ çıkışı
Erdoğan, sanatçılarla gerçekleştirdiği sınır ziyaretindeki atmosferi eleştiren Kılıçdaroğlu´na Hatay ziyaret programının açıklanmasının ardından grup toplantısında cevap vermiş, “Duydum ki Hatay´a gidiyormuş. Hayırdır yahu, günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gereken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya, parka falan eksikse onu da gönderelim. Bu ülkede biz askerimizle doğduk, askerimizle yürüyoruz” demişti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00