Kılıçdaroğlu bayram coşkusunu çocuklarla yaşadı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İskenderun ve Samandağ’daki çadır yerleşkelerinde depremzede çocuklarla biraraya geldi.

HATAY 23.04.2023 19:15:00 0
Kılıçdaroğlu bayram coşkusunu çocuklarla yaşadı

Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan İskenderun’da daki ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’nin Samandağ’daki çadır kentinde çocukları deprem psikolojisinden uzaklaştıran bayram etkinliklerine eşlik etti.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan İskenderun’daki çadır kentte; bando gösterisi, sanat atölyesi etkinlikleri, sokak oyunları, masal atölyeleri, kukla ile Hacivat ve Karagöz gösterilerinde çocuklar 23 Nisan’ın coşkusunu hep birlikte yaşadı. Kılıçdaroğlu ve Çalık, Beylikdüzü’nden TIR’lara yüklenerek Kahramanmaraş ve Hatay’a getirilen Robotik Kodlama oyuncak setleri ile boyama kitaplarını çocuklara hediye ederek oyunlarına eşlik etti. Başkan Çalık ve Kılıçdaroğlu daha sonra Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçelerini ziyaret ederek burada da çocuklarla bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), Hatay Samandağ’da kurduğu çadır alanında Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun öncülüğünde, İstanbul Vakfı çatısı altında yürütülen Büyüt Hayallerini projesi kapsamında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyu süren etkinlik ve atölyelerle kutlandı.

Selvi Kılıçdaroğlu, Dr. Dilek Kaya İmamoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Eşi Meral Seçer ile Hatay milletvekilinin eşi Meltem Güzelmansur’la çadır alanında çocuklarla buluştu. Kılıçdaroğlu, daha sonra İskenderun’da Beylikdüzü Belediyesi’nce açılan çadır kente geçerek, hem çocuklara bayram coşkusunu yaşattı,  hem de oyunla öğrenmeyi sağlayan eğitim setlerini dağıttı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19