Kimyeci: Belediyecilik yol, altyapıdan ibaret değil

AKP Genel Merkezi Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcıları ve MKYK üyeleri İffet Polat ve Emel Anlar, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´ye makamında ziyaret etti. Ziyarette AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy ?

SİYASET 2.03.2018 10:06:34 0
Kimyeci: Belediyecilik yol, altyapıdan ibaret değil

Kimyeci, ziyarette konuklarına teknik ve sosyal belediyecilik alanında belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili brifing sundu. Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, AKP Genel Merkezi Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Polat da, 'Cumhurbaşkanımızın siyasete kazandırdığı iki önemli şey var. Biri insan odaklı belediyecilik, diğeri de kadın kolları ve kadınları siyasete kazandırmak. Görüyorum ki Antakya, AK Parti´nin o seçkin belediyeciliğiyle tanışmış, birçok hizmeti Antakyalı vatandaşlarımıza ulaştırmışsınız. Çünkü belediyecilik sadece yol yapmaktan, altyapı çalışmalarından ibaret değil. İnsana hizmet götüren, insanın ihtiyaçlarına odaklanan hatta toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarını önceleyen, engelli vatandaşlarımız olsun, etnik yapı farklılıkları olsun, yaşlılarımız olsun çok farklı kesimden insanların spesifik ihtiyaçlarına çözüm bulma adına bizi diğer belediyelerden ayıran en önemli şey bizim insan odaklı belediyeciliğimiz. Tabii ki kadınlar geçmişte siyasette çok düşük oranda bulunurken, Cumhurbaşkanımız siyasette ve toplumun her kesiminde kadınlara yol veren bir takım çalışmalar yaptı. En önemlisi de siyasette kendisinin yanında yürüyen kadın kollarını kurdu. Biz de bugün Kadın Kolları Genel Merkez temsilcileri olarak geldik. Sahada vatandaşa çok şey anlatıyoruz ama Antakya´ya özel diyeceğiz ki Antakya Belediyesi sizler için çok güzel hizmetler veriyor' dedi ve Kimyeci´nin başarısınızın devamını diledi.
Belediye başkan Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, ziyarette, AKP Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımcıları Emel Anlar ve İffet Polat´a Çağlar´a, 'Çağlar İçinde Antakya' adlı kitabı ve yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye verdi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00