Kimyeci, çalışmaları inceledi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Arpahan Mahallesinde yürütülen çalışmaları inceledi.

GÜNCEL 5.07.2018 10:03:41 0
Kimyeci, çalışmaları inceledi

Antakya/SES

Arpahan Mahallesindeki Merkez Cami´de yürütülen ibadethane temizlik çalışmaları ve mahalle genelinde periyodik süreçlerle gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarında incelemede bulunan Kimyeci, mahalledeki hizmet denetiminde esnaf ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. Kimyeci, yürütülen belediye hizmetler hakkında mahalle sekinleriyle de fikir alışverişinde bulundu.

Okul yoluna parke
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, Hatay Bilim Sanat Merkezi Okulu çevresinde yürütülen parke onarım çalışmalarında da incelemede bulundu. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kimyeci, inceleme sonrasında şu değerlendirmede bulundu: 'Şehir genelinde çeşitli kurumlarca yapılan kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında eğitim ve öğretime verdiğimiz önemle de okul çevrelerinde bozulan yollarımıza öncelik veriyoruz. Bu kapsamda Hatay Bilim Sanat Merkezi Okulu çevresinde kurum kazıları neticesinde bozulan yolların, parkelerini onarıyor, öğrencilerimizin güven içerisinde ulaşımlarını sağlamaya devam ediyoruz.'

Çöp konteynırlarına temizlik
Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında kent genelindeki temizlik çalışmalarını da inceledi. Kentin 95 mahallesinde temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam ettiğini belirten Kimyeci, belediyenin sorumluluk alanındaki cadde ve sokaklarda süpürge, yıkama, çöp konteynerlerinin dezenfekte ve bakım çalışmalarını inceledi ve ‘Tertemiz bir Antakya´ için çalışmaların devam edeceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: İsmail Kimyeci

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22