Kırıkhan kongre kararı aldı

TFF Spor Toto 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor yönetimi kongre kararı aldı. Olağanüstü kongre 2 hafta sora yapılacak.

8.07.2017 08:28:13 0
Kırıkhan kongre kararı aldı

Kurtuluş Mahallesi´ndeki tesislerde yapılan toplantıda kırıkhanspor yönetim kurulu kongre kararı aldı. Kulüp Başkanı Mehmet Öztürk, zor bir dönemden geçek kulübün transfer de yapamadığını, kulübün önünü açmak için kongre kararı aldıklarını açıkladı. Yönetimden yapılan yazılı açıklamada Öztürk, “2016-2017 sezonunda yönetimini devraldığımız Kırıkhanspor´da bir yılı geçirdik. Bu süreçte yönetim olarak maliyeti düşük bir takım kurduk ve özellikle ilk yarı takımımız iyi gitti” dedi.

Alacakların üzerinde borçlandırıldı
Hem yönetim hemde teknik ekip ve oyncuların hataları nedeniyle takımın düşüşe geçtiğini de ifade eden Öztürk, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Şampiyonluk yada en az play off beklerken ligi ancak 8. sırada bitirdik. Başarı sebepsiz olmadığı gibi başarısızlık da sebepsiz değildir. Yönetici arkadaşımız kendi alacağından çok daha fazla miktarı 3 yöneticinin imzasıyla senet imzalayarak kulübü 700 Bin lira üzerinde borçlandırdılar. Sonra da borcun vadesi daha gelmeden kulübe haciz koydular.”

Hesaplar da hacizli
Kulübün Federasyon ve spor toto gelirlerine el konulduğunu da hatırlatan Öztürk, primlerin ödenmemesinin başarıyı etkilediğini, son dönemde alınan kredi ile oyunculara ödeme yapıldığını, ancak hacizden dolayı kulübün hesabındaki 629 lira yı ise tasarruf edemediklerini kaydetti. Öztürk, ön anlaşmalara karşın ödeme yapılamadığından transferlerin de iptal edildiğini ifade etti. Öztürk, olağanüstü kongrenin 2 hafta sonra yapılacağını belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04