Kırıkhan Spor: 2-Karaağaç: 0

Bölgesel Amatör Ligi

SPOR 3.10.2018 10:31:58 0
Kırıkhan Spor: 2-Karaağaç: 0

Stat: Kırıkhan

Hakemler: Hasan Kılıçaslan **, Serhat Akgöl **, Halil Karakuş **.
Kırıkhan Spor: Ömer Kısa ***, İzzet Canlıka ***, Metehan Uçar ***, Ömer Faruk *** (dk. 70 Oğuzhan **) Hüseyin Akmaz ***, Adnan Canlıka ***, Gökhan Yılmaz *** (dk. 88 Abidin *), Özgür Meriç ***, Volkan ** (dk. 46 Kazım **), Laval ****, Arsene Etah ****.
Arsuz Karaağaç Spor: Samet Dinçer *, Başaran Balcı *, Mehmet Fatih **, Gökhan *, Ferit ** (dk. 60 Tuğrul Günay *), Özkan *, Ali Korkmaz *, Özgür Çelik * (dk. 85 Alişan *), Süleyman Köse *, Haşim Ateş *, Semih * (dk. 46 Oğuz Kaan *).
Sarı kart: Metehan Uçar, Ömer Faruk, Özgür Meriç (Kırıkhan Spor), Süleyman, Gökhan (Arsuz Karaağaç Spor).
Gol: Dk. 28 Arsene Etah, dk. 82 Laval (Kırıkhan Spor)

İskenderun/SES
TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücade eden Hatay´ın iki takımında sahadan üç puan ayrılan taraf Kırıkhan Spor oldu. Kırıkhan Spor, sahasında konuk ettiği Karaağaç Spor´ı 2-0 yendi ve sahadan üç puanla ayrıldı.
Çekişmeli geçen karşılaşmada Kırıkhan Spor´un gollerini Arsene Etah ile Laval´ın attı. Bu sonuçla Kırıkhan Spor ligde elde ettiği ikinci galibiyetinin ardından puanını 6 ya çıkartttı.
Kırıkhan Spor Başkanı Hüseyin Çağlar, maç öncesi Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat inan ile yöneticilerini karşıladı ve başarı diledi. Maçı, eski İskenderun Demirçelik Spor Başkanı Cengiz Gül de izledi.
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Kırıkhan Spor´un galibiyetinde rol alan futbolcuların yanı sıra Kaleci Ömer Kısa faktörörü de dikkatlerden kaçmadı. Yaşının bir hayli ilerlemesine rağmen, gençlere taş çıkartan Kırıkhan Spor kalecisi takım kaptanı Ömer Kısa, yaptığı güzel kurtarışların yanı sıra, saha içerisinde de arkadaşlarını hata yapmamaları yönünde sık sık uyardı. Kaleci Ömer Kısa´yı bu gidişle daha uzun yıllar sahada görebiliriz.
Maç sonrası değerlendirmede buluan ve takımını kutlayan Kırıkhan Spor´un Kulüp Başkanı Çağlar, 'İki hafta üst üste alınan galibiyetler bizleri mutlu etti. Kırıkhan Spor, gelecek haftalarda da bu başarısını sürdürecek. Bu yolda daha fazla desteğe ihtiyacımız var' açıklamasını yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57