Kırıkhan Spor´a moral yemeği

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor Asbaşkanı Gülcan Polat, bugün oynanacak Kırıkhan Spor-İskenderun belediye Spor maçı öncesi önceki gün takımının oyuncularına yemek verdi.

SPOR 17.11.2018 11:37:58 0
Kırıkhan Spor´a moral yemeği

İskenderun Mikado Restoranda düzenlenen akşam yemeğine Kırıkhanspor Başkanı Hüseyin Çağlar ve yönetim kurulu üyelerive takımın teknik kadrosu da katıldı.

Doğum günü hediyesi olarak galibiyet istedi
Kırıkhan Spor Asbaşkanı Gülcan Polat, moral veya motivasyon yemeğinden çok bir aile yemeği olduğunu, birlik ve beraberliklerinin iyi ve kötü günde de devam edeceğini ifade etti. Yemekte futbolculara seslenen Polat, 'Performansın ve çalışmalarınızın ve ne kadar azimli olduğunun farkındayız. Gözlerinizde kazanma ve başarma hırsını görüyor ve seviniyoruz. Bu ve buna benzer yemeklerde sıkça biraraya gelmek istiyoruz. Bir yemekte biraraya gelebilmek için illaki galibiyet almış olmanızı beklemiyorum. Biliyorum ki sizler de en az bizler kadar başarılı olmak ve Kırıkhan Spor´un bayrağını göndere çekmek istiyorsunuz. Bizler inanarak bu yola çıktık ve başarıya kilitlendik. İyi ki buradasınız iyi ki varsınız; sizlerle gurur duyuyor ve başarılar diliyorum' dedi. Takımın buün oynayacağı İskenderun Belediye Spor maçını önemsediğini anlatan Polat, 'O gün (bugün) benim doğum günüm. İnşalllah bu günü galibiyetle taçlandırır ve doğum günümü daha anlamlı kılarsınız' diye konuştu. As Başkan Gülcan Kırıkhan Spor Başkanı Çağlar da şunları söyledi: 'Kırıkhan Spora başkanlık yapmaya değil, sizlere abi, kardeş olmaya geldim. Sizlere olan güvenimiz tam. Başarıya olan inancınızın farkındayım. Asbaşkanım Gülcan Polat bu akşam bizleri burada bir araya getirdiği ve ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. İnşallah başarılarımızla taçlandıracağımız mutlu bir çok gecemiz olacak. Bu aile başarıyı hak ediyor.'
Kırıkhan Spor Başkanı Çağlar, 'Maçlar kazanılır veya kaybedilir. Bu futbolun tabiatında vardır. Kaybettiğimiz maşları tesadüfen kaybederken, kazandığımız müsabakaları da bileğimizin hakkıyla kazandık. Yönetimin vereceği destek ve sizlerin alın terleriyle Kırıkhan Spor daha da iyi yerlere gelecek. Kırıkhan Spor´u aydınlık günler beklemektedir. Hocamız Gürsoy Turan ile birlikte tekrar profesyonel lige çıkmaya arzu ediyoruz. Bu hafta bana vereceğiniz en güzel hediye alacağınız galibiyet' dedi.
Kırıkhan Spor Başkanı Çağlar ve asbaşkanı Polat, bugüne kadar takıma maddi ve manevi katkıda bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve tüm destekçilerine, kendilerini maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Kırıkhan Spor moral yemeği

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00