Kırıkhan yeni yönetimini seçti

Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor yönetiminin istifası üzerine gerçekleştirilen olağanüstü kongrede başkanlığa işadamı Veli Özdoğan getirildi.

7.08.2017 12:07:15 0
Kırıkhan yeni yönetimini seçti

 

Esnaf Kefalet Kooperatifi salonunda yapılan ve iki listeyle gidilen seçimde kongrenin divan başkanlığını Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül yaptı.
Kongrede Kırıkhan Spor´un kulüp Başkanlığını iş adamı Veli Özdoğan kazandı. Veli Özdoğan kongreye katılan delegenin 90´ının oyunu alırken, diğer aday Ali Alataş da 27 oy aldı.
Kongrenin divan Başkanlığını yapan Hak-İş konfederasyonu genel Başkanı Cengiz Gül, 'Ülkemizde çok sayıda kongreler yönettim, bu kadar heyecanlı kongre görmedim. Demokratik bir seçimin ardından Veli Özdoğan Başkanlığa seçilmiştir. Kırıkhan Spor camiasına hayırlı olsun' dedi.
Kırıkhan Spor´un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Veli Özdoğan, Mehmet Öztürk, Mehmet Uçucu, Mehmet Öztürk, Şeref Vardı, Mehmet Toklucu, Mehmet Şahan, Bülent Gül, Mustafa Öztürk.

Özdoğan: Birleştirici olacağız
Spor Toto 3. Lig 2. grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor´da Esnaf ve Kefalet kooperatifinde yapılan kongrenin ardından Kulüp Başkanlığına getirilen iş adamı Veli Özdoğan, yaptığı kısa açıklamasında 'Kırıkhan Spor´u birleştirici hale getireceğiz' dedi.
Yeni Başkanı Veli Özdoğan, tüm bölge insanının Kırıkhan Spor´a destek vermesi gerektiğini belirterek, 'Kırıkhan Spor, Hatay´ın kurulan ilk kulübüdür. Mazisi çok eskiye dayalı Kırıkhan Spor´a tüm bölge insanının sahip çıkması gerekmektedir. Takımımızı arkadaşlarımız ile birlikte birleştirici hale getireceğiz” dedi.

Hedef 5 bin üye
Kırıkhanspor´un geleceği için ilk planları arasında üye sayısını arttırmak olduğunu da sözlerine ekleyen Özdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kırıkhanspor severlerini bir araya getirerek üye sayısını 5 bine çıkarmak amacındayız. Eski borçların yeni oluşan yönetimle birlikte 1-2 yıl içerisinde ödeme planları yapacağız.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00