Kırıkhan, Reyhanlı ve Yayladağı, play off'ta

Hatay'da amatör maçlar sürüyor

SPOR 29.12.2022 09:41:00 0
Kırıkhan, Reyhanlı ve Yayladağı, play off

Akın Bodur/İskenderun
Hatay'da amatör spor futbol karşılaşmaları farklı kent ve stat ya da sahalarda sürüyor. 
Hatay Süper Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor, geçen hafta Maşuklu Spor'u 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından ligde puanını 22'ye yükselten Kırıkhan Spor, ligin bitimine 4 hafta kala Play-Off liginde mücadele etmeye hak kazandı. Kırıkhan Spor bu hafta da sahasında konuk ettiği Karaağaç Spor'u 1-0 mağlup etti ve ligdeki puanını 25'e yükselterek, grup ikincisi oldu.

Hatay Süper Amatör Ligi  A Grubundaki takımlardan Reyhanlı Spor, geçen hafta Hassa Belediye Spor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada Reyhanlı Spor'un gollerini Safvan, Abdullah ile Tugay attı. Bu sonucun ardından grupta ligin bitmesine 4 hafta kala Reyhanlı Spor, 24 puana ulaşarak Play-Off'ta mücadele etmeye hak kazandı. Reyhanlıspor, bu hafta sahası Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynanan karşılaşmadaMaşuklu Spor'u 2-0 mağlup etti. Reyhanlı Spor, 27 puan ile grup liderliğini sürdürüyor.

Hatay Süper Amatör Ligi A Grubundaki takımlardan İskenderun Meydan Spor, Armutlu Spor'u 5-1 mağlup etti. İskenderun dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Ali Eren, Yakup Kuşat ve Ahmet Yetişir yönetti. Karşılaşmada İskenderun Meydan Spor'u galibiyete taşıyan golleri Muhammed Tuncer (2), Mustafa Yıldız, İsmail Turhan (Kaleci) ile Ömer Şimşek atarken, Armutlu Spor'un tek golünü Samet kaydetti. Bu sonuçla ligdeki puanını 16'ya çıkaran İskenderun Meydan Spor, grubunda 3. sırada yer alıyor.

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Ekinci Spor, Payas Spor ile 0-0 berabere kaldı. Defne Atatürk Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada, Ekinci Spor ile Payas Spor geliştirdikleri ataklarda gol yollarında başarısız olunca maç başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı. Bu sonuç B grubunda Payas Spor, 14 puanla grupta ikincisi olurken, Ekinci Spor da 13 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda Play-Off'ta mücadele etmeyi garantileyen Yayladağı Spor, deplasmanda ve Defne Atatürk Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Ekinci Spor ile 0-0 berabere kaldı. bu sonuçla ligdeki puanını 22'ye yükselten Yayladağı Spor, grup liderliğine devam etti.

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubundaki takımlardan İskenderun Yıldız Spor, Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor'u 5-0'lık skorla yendi. İskenderun dış sahasında oynanan karşılaşmada Yıldız Spor, her iki yarıda attığı gollerle rakibini farklı yendi. Hatay bölgesi hakemleri Serkan Gözel, Ahmet Fındık ve Abdullah Sürücü'nün yönettiği maçta İskenderun Yıldız Spor'un gollerini Halis Aktuğ (2), Rıdvan Fındık, Koray Filazioğlu ile Özgür Bayır attı. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 13'e yükseltti ve grup 4. oldu. Grupta Ekinci Spor 1 gol averajı ile 3. sırada yer alıyor.

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele veren Payas Spor, sahasında konuk ettiği Gözcüler Spor'u 6-0 mağlup etti. Payas Stadında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Ali Emir Yolcu, Mehmet Doğan ve Vahdettin Özdemir'in yönettiği karşılaşmada, Payas Spor'un gollerini Mustafa Yılmaz (3), Galip Koldemir (2) ile Sabahattin Gizlen attı. Bu sonuçla Payas Spor ligdekipuanını 17'ye yükseltti ve grup 2.'si oldu.

U-16 liginde Arsuz İlkadım Spor, şampiyon

Hatay Amatör U-16 Gençler Ligi D Grubunda lider Arsuz İlkadım Spor, Asaş Spor'u 18-0 yenerek grup şampiyonu oldu. Oynadığı 12 karşılaşmada 12 galibiyet elde eden İlkadım Spor, ligde topladığı 36 puanla şampiyonluğu garantiledi. Şampiyon olan takıma Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven'in Amatör kulüpler ka;samında maddi yardımda bulunduğu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın da yemek verdiği belirtildi.


Anahtar Kelimeler: Kırıkhan Reyhanlı Yayladağı '

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19