Klasman hakem ve gözlemciler belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Komitesi, yeni sezonda görev alacak olan üst klasman hakem, yardımcı hakem, klasman hakem ve yardımcıları ile BAL´da görev yapacak hakem ile yardımcılarını belirledi.

SPOR 20.07.2019 10:03:42 0
Klasman hakem ve gözlemciler belirlendi

İskenderun/SES

TFF Merkez Hakem Komitesi kararında, klasman hakemler listesinde Hatay´dan üç isim yer aldı. Hatay bölgesi klasman hakemleri Deniz Kükrek, Hamit Basık ve M. Semih Güçlü, 154 klasman hakem arasına girdi.
TFF Merkez Hakem Komitesi kararına göre, klasman hakem yardımcısı olarak seçilen 305 hakem arasında da Hatay´dan Bekir Özçelik, Ahmet Deveci, Mahmut Gülle, Necmi Demir ve Ömer Yüzer bulundu. BAL hakemliği listesine giren kasman hakemler ise 235 kişi olarak belirlendi ve Hatay´dan Ali Taşan, Ersan Kaya, Hasan Yüncüoğlu ile Mustafa İnan bu hakemler arasında yer alırken, Hatay´dan Abdullah Semerci, Ahmet Fındık, Erkan Türemiş, M. Z.Yılmaz, Nesim Karenfil, Oğulcan Yabanot, Oğuz Yücel Arslan, Ömer Akay, Sadettin Altun, S.Sergen Gençoğlu da BAL Yardımcı Hakemleri arasında yer aldı. Hatay bölgesinden kadın klasman hakemler arasında Çiğdem Uslu ve Elçin Kaba da bulundu. Hatay´dan klasman gözlemciler listesine giren gözlemciler ise Mehmet Karanlık, İlker Karaciğer, Abdullah Şenol olurken, bölgesel lig gözlemcileri de Erdal Orman, Ali Tatlıcıoğlu, Özhan Mısırlıoğlu, Sedat Sert ve Tuncay Tolungüç olarak belirlendi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00