Kolluk görevi yapıyoruz

Hatay´daki belediyeler, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193. yıl dönümünü kutlamayı sürdürüyor.

GÜNCEL 6.09.2019 11:41:00 0
Kolluk görevi yapıyoruz

İskenderun/SES

 Hafta 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) 3. Bölge Zabıta personeli Hatay Milletvekili Suzan Şahin´in düzenlediği gecede bir araya gelip, eğlenirken, İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri de kentte çocuklara balon dağıttı, halkı zabıtanın görev alanına giren konularda bilgilendirdi.
Dörtyol Kılçık Restaurant´ta düzenlenen geceye Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, HBB Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli, 3.Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cevat Aydemir de katıldı. Gecede konuşan HBB Zabıta Daire Başkanı Kilisli, 'Günün her saatinde görevi başında olan zabıta personelinin özverili çalışmaları takdire şayandır. Böyle özel bir günde bir arada olmak birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından önemlidir' dedi. Zabıta teşkilatının önemli görevler üstlendiğini ifade eden HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Kaplan da şu değerlendirmeyi yaptı: 'Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla görev yapan çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Bir anlamda kolluk görevi yapan zabıta teşkilatı, gece gündüz demeden çalışmaktadır.'
Havai fişeklerin atıldığı gecede müzik eşliğinde Kilisli ve Kaplan, katkılarından dolayı milletvekili Şahin´e plaket ve çiçek verip, teşekkür etti,

Çocuklara 193. yıl balonu
Zabıtanın kuruluş yıldönümü kapsamında İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte açtığı standlarda çocuklara balon dağıttı, halka da zabıtanın görev alanına giren konular hakkında bilgilendirmede bulunup, istek ve taleplerini de aldı. İskenderun Belediyesi zabıtasının, 193. yıl nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunup, saygı duruşunda bulunduğu etkinliğe belediye başkanı Fatih Tosyalı da katıldı. Törende konuşan ve halkın sağlık ve huzuru için görev yaptıklarını anlatan İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, 'Zabıta her zaman belediyemizin aynasıdır. Şehirdeki düzenleme, esnaf kontrolleri vs. bize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz' dedi. Zabıta ekipleri kentte araç konvoyu da düzenledi.
Kırıkhan Belediye zabıtası da metruk, harabe ve çökme tehlikesi bulunan, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklar kazanılmasına uygun olabileceği düşünülen binaları, kaymakamlık ve belediyenin almış kararla, fen işleri ve kaçak inşaat ekipleri tarafından yıkılmasına katkı sundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57