Komutanlar sınırda inceleme yaptı

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, Suriye sınırındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Hatay´a geldi.

GÜNCEL 20.07.2019 10:42:15 0
Komutanlar sınırda inceleme yaptı

İskenderun/SES

 Bakan Akar´ın Hatay ziyaretine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz de eşlik etti.
Hatay Valiğinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Hatay Valisi Rahmi Doğan, Suriye sınırındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Hatay´a gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile beraberindeki heyeti Hatay Havalimanı´nda karşıladı. 18 Temmuz 2019 Perşembe günü sınır birliklerini denetleyen bakan Akar daha sonra vali Doğan´ı makamında ziyaret etti. Şeref Defteri´nin imzalanmasının ardından valilik makamına geçen bakan Akar ve kuvvet komutanları burada vali Doğan ile bir süre sohbet etti.'
Bazı internet sitelerinde yer alan haberlere göre Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz ile beraberindekiler, Altınözü´nün Suriye sınırındaki Kıyıgören Hudut Karakolunda brifing aldı, bölgeyi inceledi ve daha sonra Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezine gitti. Milli Savunma Bakanı Akar ve beraberindekiler, Antakya sınırında bulunan ancak Altınözüne daha yakın olan ve ÖSO komutanlarının kaldığı yer olarak da bilinen Apaydın Geçici Barınma Merkezi´ne giderek oradaki Suriyeli sığınmacılarla sohbet etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00