Kooperatif yönetimi güven tazeledi

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

GÜNCEL 20.06.2019 10:22:20 0
Kooperatif yönetimi güven tazeledi

İskenderun/SES

 Kongrede, İbrahim Açıkgöz ve ekibi yeniden seçilerek, yönetime getirildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda İbrahim Açıkgöz, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığına yeniden seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise Mehmet Zorlu, Vecih Altun, İbrahim Parmaksız, Hasip Yıldırım, Fuat Yetimoğlu ve Cemil Bilgin´den oluştu.
Yeni sanayi sitesinin, Belen yöresinde ve otoban üstünde Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlığı karsında kurulacağını ifade eden Açıkgöz, genel kurulda yaptığı konuşmada, 'Buradan üyelerimize müjdeyi vermek istiyorum. Orası artık İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinindir” dedi.
Sanayideki Aşevinde düzenlenen kongreye İskenderun´dake esnaf odası başkanları ve sanayi esnafı da katıldı. Genel kurulda konuşan İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Açıkgöz, 'Kooperatif olarak yapmış olduğumuz çalışmalar artık bu işe ne kadar önem verdiğimizi göstermektedir. 10 sene önce bakanlığın tahsis ettiği Karapelit mahallesi Çöp fabrikası ve mezarlığın karşısındaki bölgede İskenderun´a yakışır modern bir sanayi sitesi kurulması için çalışma yapıyoruz. İskenderun Belediyesi, Belen Belediyesi, Milli Emlak Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, büyükşehir ve bakanlık olmak belirlenen yerin en uygun yer olduğu artık bilinmektedir. Müjdeyi vermek istiyorum, orası artık İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinindir. Artık oraya Küçük Sanayi Sitesi diyebiliriz. İskenderun Belediyesi ve Belen Belediyesi kurulacak olan Yeni Sanayi sitesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Şu an hükümetin çıkartacağı protokolü bekliyoruz. Protokolün ardından belediyeler ile anlaşma yapacağız. Bize düşen görev, birlik ve beraberlik içerisinde kooperatifi canlı tutmak, üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak, sorunların çözümü noktasında çaba sarf etmekteyiz. Sanayi esnafının daha modern, altyapısı tamamlanmış bir sanayi sitesine kavuşması için çözüm arıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Hedefimiz tüm sanayi esnafı ile birlikte güç birliği oluşturmaktır' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00