Körfez Grubu karşılaşmaları başladı

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından bu yıl 34.sü düzenlenen Erhan Aksay futbol turnuvasının İskenderun ayağını oluşturan Körfez Grubu maçları, başkan Lütfü Savaş´ın vuruşuyla başladı.

GÜNCEL 10.05.2018 10:53:17 0
Körfez Grubu karşılaşmaları başladı

Orhan Yıldız/İskenderun

Toplam 21 takımın mücadele edeceği maçlar öncesinde düzenlenen tanıtım ve açılış maçında beyaz ve kırmızı takımlar karşı karşıya geldi. Beyaz takımda forma giyen Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ın attığı gol ve ortaya koyduğu performans izleyicilerden alkış topladı.
Karşılaşmanın başlama vuruşunu Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile birlikte yapan Başkan Savaş, düzenlenen turnuvada oynanacak maçların dostluk ve centilmenlik kuralları çerçevesinde olması dileğinde bulundu. Açılış karşılaşması her iki takımın karşılıkla golleriyle 2-2 sonuçlandı.

Davetlilere pilav ikram etti
Karşılaşmada Beyaz takımın gollerini Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Feyruz Günay, Kırmızı takımın gollerini ise Bülent Kalın ile Cengiz Dev attı. Karşılaşmayı Mehmet Ali Kozan, Esat Ferruh Polat ile Onur Dönmez yönetti.
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında start alan 34. Erhan Aksay Futbol turnuvasının açılışında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 90 dakika oynadığı müsabakanın ilk golünü attı. Başkan Lütfü Savaş, 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmanın ardından turnuvaya emekleri geçenlere çiçek taktim etti ve ardından da davetlilere pilav dağıttı.

Turnuvada haftanın maçları
10 Mayıs 2018. Perşembe. Saat 19.00. Cevdet Uygun Bülent Reklam - Özel Palmiye Hastahanesi. Saat 21.00. İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı - Şehit Enver Durmaz Şarkkonak.
12 Mayıs 2018 Cumartesi. Saat 18.00. Refik Çoğum Arsuz Belediyesi - Selim Kurt Karayolları, Saat. 19.45. Recep Bakıcı Erzin Veteranlar - Rasim Bulut Fenergücü. Saat 21.30. Cemil Soley Körfez Demirgücü - Murat Irmak Dörtyol İlk Kurşun.


Anahtar Kelimeler: Erhan aksay turnuvası

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57