Körfez grubunda iki takım yarı finalde

Erhan Aksay Futbol Turnuvası

SPOR 11.07.2019 10:37:49 0
Körfez grubunda iki takım yarı finalde

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor.
Körfez bölgesinde E Grubunda mücadele eden Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor, Yaşar Demir Fenergücü takımını 3-2´lik skorla mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Eyüp Saydam ve Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada, Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor´un gollerini İbrahim Gündüz, Sezai Acar ile Naci Öksüz attı, Fenergücü Spor´un gollerini ise Sinan Demir ile Mehmet Çakıcı kaydetti. Bu sonuçla Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor, turnuvada topladığı 6 puanla yarı finale çıktı.
Turnuvanın Körfez kategorisi E Grubunda mücadele eden Tiryaki İletişim takımı da Sarıgül İnşaat Spor´u 4-0 mağlup etti ve topladığı 6 puanla yarı finale çıkan takım oldu. Hatay bölgesi hakemleri Özpınar, Saydam ve Dönmez´in yönettiği maçta Tiryaki İletişim Spor´un gollerini Halil İbrahim Karakuş (3) ile Murat Girici attı.
Turnuvanın Körfez kategorisi F Grubunda mücadele eden Denizgücü Spor, Mehmet Kölemen Deniz Spor´u 5-2´lik skorla mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Faik Karaolan, Mustafa Kaya ve Furkan Yüksel´in yönettiği karşılaşmada Denizgücü Spor´un gollerini Aydın Eski (2), Selim Baysal, Kadir Barut ile Mesut Şahin atarken, Deniz Spor´un gollerini ise Feyruz Günay ile Yılmaz Değirmen kaydetti.
Turnuvanın Körfez kategorisi F Grubunda bulunan Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü de Uğur Yıldırım İskenderun Vetaranlar takımını 3-2 yendi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Mustafa Kaya, Faik Karaoğlan ve Furkan Yüksel´in yönettiği maçta, Körfez Demirgücü Spor´un gollerini Sinan İkiz (2) ve İsmail Özden, İskenderun Vetaranlar Spor´un gollerini de Mikail Karaman ile Cengiz Dev´deng eldi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19