Koronavirüs önlemleri artık bir sorumluluk

İçişleri Bakanlığı Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca, 81 İl ile birlikte eş zamanlı olarak Hatay´da yapılan denetimlerde virüs ile mücadelede gelinen noktada, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın artık bireysel ciddi

SAĞLIK 16.10.2020 19:10:39 0
Koronavirüs önlemleri artık bir sorumluluk

Hatay Vali Vekili Aydın Tetikoğlu Antakya İlçemizde bulunan Atatürk Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek maske takılmasının önemi konusunda uyarılarda bulunup vatandaşlarımıza maske dağıttı.

Ülkemizde korona virüs vakalarının önüne geçmek ve farkındalık yaratmak amacı ile Antakya Atatürk Caddesinde gerçekleşen denetimlerde konuşan Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, 'Bu hafta okullarımızı da açtık. Şu anda geri dönüşleri aldığımızda okullarımızda herhangi bir sorun yok, veliler de bu durumdan çok memnun. Ümit ediyorum, artık bu belanın da sonuna doğru yaklaşıyoruz. Ben kamu sağlığını ilgilendiren bu mücadelede destek olan bütün halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Vekili Aydın Tekinoğlu´na, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik ettiği denetimlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın artık bireysel ciddi bir sorumluluk ve yükümlülük olduğunun ifade edilirken, ayrıca kontrollü sosyal hayat kapsamında HES (Hayat Eve Sığar) kodunun vatandaşlarımızın korona virüs hastalığı açısından bir risk taşıyıp taşımadıklarının güvenli bir şekilde paylaşılmasına yardımcı olduğu da hatırlatıldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57