'Korucuların yaptıkları görev çok önemli'

Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazileri Derneği Başkanı Musa Salık ve beraberindeki heyet ile Ekinciler Holding YK Başkanı Recep Ekinci ve beraberindekiler, Akdeniz Sanayi ve İşinsanları Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ve beraberindeki he

GÜNCEL 20.12.2018 12:15:54 0

İskenderun/SES

Hatay Valilğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazileri Derneği Başkanı Musa Salık ve beraberindekileri Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisinde kabul eden vali Doğan, güvenlik korucularının kırsal kesimlerde bulunan köy ve mahallelerimizde yaptıkları görevin çok önemli olduğunu ifade etti ve dernek başkanı Salık´tan yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi aldı. Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazileri Derneği Başkanı Salık da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Hatay Valisi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında İskenderun´da bulunan işinsanlarını da kabul etti. Vali Doğan, İskenderun Çalışma Ofisinde, Ekinciler Holding YK Başkanı Recep Ekinci ve beraberindekileri, Akdeniz Sanayi ve İşinsanları Derneği (AKSİAD) Başkanı Yusuf Yılmaz ve beraberindeki heyeti, Şampiyon Filtre YK üyeleri Selma Yılmaz ve Nurettin Yılmaz´ı ayrı ayrı kabul etti. İşinsanlarının ziyaretinde konuşan vali Doğan, Hatay´ın sanayi sektörü açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu, ekonomik ve sosyal açıdan hak ettiği konuma ulaşması ve sahip olduğu zengin potansiyelin değerlendirilmesi noktasında, ortaya koydukları çabalar ve ülke ekonomisine yaptıkları pozitif katkılarından dolayı teşekkür etti. İşinsanları da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57