Kozan´a ´ticaret ziyareti´

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, beraberindeki bazı iş insanlarından oluşan heyetle Adana´nın Kozan İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

GÜNCEL 7.10.2019 10:53:28 0
Kozan´a ´ticaret ziyareti´

İskenderun/SES

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kaymakam Yönden´in koordinasyonuyla yapılan ziyaret kapsamında; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ziyaret edilerek, Kozan´daki iş ve sanayi dünyası ile gönül köprüsü kuruldu. Belediye açıklamasında şunlara yer verildi: 'Ziyarete kaymakam Yönden ve belediye başkanı Tosyalı´nın yanı sıra İskenderun OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı ve bölgenin değerli iş insanları iştirak etti. Kozan Ticaret Odası Başkanı Kandemir, ziyaret anısına kaymakam Yönden ve belediye başkanı Tosyalı´ya plaket takdiminde bulunuldu.
Ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Tosyalı, halka hizmet noktasında fikir alışverişinde de bulundu.'

Kahramanmaraş´a inceleme ziyareti
İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, yardımcıları ile birlikte Kahramanmaraş Belediye tarafından yapılan proje ve çalışmaları inceledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş´i ziyaret eden Tosyalı, 'Uygulanan projeler ve belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Halka en iyi hizmeti verme adına istişarelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz' açıklamasını yaptı. Kahramanmaraş´taki tarihi Maraş Çarşısı, sosyal tesisler, kapalı ve açık oyun alanları, seyir terası ve taziye evlerinde inceleme yaptıklarını belirten Tosyalı, belediyenin açıklamasına göre, Kahramanmaraş´ta tarihi yapıların restorasyon çalışmalarını inceleyip, bilgi aldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22