Küçüklerde İskenderun imzası

2019 - 2020 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortaklaşa yürüttüğü Ortaokullar arası Küçük Erkekler futbol Hatay il birinciliği maçları sona erdi.

SPOR 28.02.2020 10:10:47 0
Küçüklerde İskenderun imzası

İskenderun/SES

100 okulun katıldığı karşılaşmalar sonucunda rakiplerini eleyen İskenderun Namık Kemal Ortaokulu ile İskenderun Gübretaş Ortaokulu, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sentetik sahasında oynanan final maçında karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten final maçında Gübretaş Ortaokulunu 4-3´lük skorla geçen Namık Kemal Ortaokulu Hatay İl şampiyonu oldu.
Şampiyon olan Namık Kemal Ortaokulu Hatay´ı Türkiye Şampiyonasında Malatya´da oynanacak guruplarda, ikinci olan Gübretaş Ortaokulu ise Adana´da oynanacak guruplarda temsil edecek.
İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve Milli Eğitim İskenderun ilçe şube müdürü Önder Sarı ve okul yöneticileri Namık Kemal Ortaokulu´na şampiyonluk kupasını, ikinci olan Gübretaş Ortaokulu´na ise madalyalarını verdi.
Sportif faaliyetlerde adından sıkça söz ettiren İskenderun´un bu başarısının takdire şayan olduğunu belirten, kupa ve madalyalarını takdim ederek öğrencileri kutlayan İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, 'Çocuklarımızın bu güzel mücadelesini izlemek büyük bir keyifti. Hatay finaline kalan İskenderun takımları oldu. Bu da bizlere ayrı bir gurur verdi. Ben katılan tüm takımlarımızı kutluyorum. Gruplara gidecek olan takımlarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah Türkiye Şampiyonluğunda İskenderun takımı olur' dedi.
İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç ise, “Takımımız çok iyi mücadele etti. Bizlere şampiyonluğu getirdiler. İnşallah Türkiye finallerinde de aynı mutluluğu yaşarız” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23