"Kültür dernekleri, çeşitliliği gösteriyor"

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ayhan Tosyalı yönetimi ile OSB Müdürü Ahmet Tokgöz'ü ziyaret etti.

SİYASET 23.03.2024 14:05:00 0

"Kültür dernekleri, çeşitliliği gösteriyor"

 

İskenderun/SES

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ayhan Tosyalı yönetimi ile OSB Müdürü Ahmet Tokgöz'ü ziyaret etti.

Ceylan, "Sanayi kuruluşları ülke ve bölgeye değer katmaktadır. İskenderun Organize Sanayi Bölgesi de ülke kalkınmasında lokomotif rol üslenmektedir. Hem üretim hem de bölgede yarattığınız istihdamdan ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Seçildiğimizde, bölgede faaliyet gösteren sanayi kuruluşları ile sosyal belediyecilik anlamında sorunları ve çözümler üzerine istişare halinde olacağız. Eksikleri gidermek için bizlere düşen ne varsa yapmaya hazır olacağız" dedi. OSB Başkanı Tosyalı da, ziyaretinizden dolayı Ceylan ve ekibine teşekkür etti, başarı diledi.

 

Kilis Kültür Derneğine ziyaret 

Seçim ziyaretleri kapsamında çeşitli sektörlerle buluşan ve sorunlarını dinleyen Ceylan, denizcilik sektöründen Cengizhan Sancar ve personeline nezaket ziyaretinde bulundu. Ceylan, "Eskiden limana gelen gemilerdeki yerli ve yabancı turistler bölge esnafına nefes aldırırdı, fakat uzun süredir kent olarak bu imkandan faydalanamıyoruz. Yerel ekonomiye canlılık getirecek projelerle el birliği ile bu durumu sizler gibi sektörün içinde bilgi sahibi olan işletmelerle toplantılar yapıp bölgemizi canlandıracağız" diye konuştu.

İskenderun'da faaliyetlerle gösteren derneklerden Kilis Kültür Derneği Başkanı Fatoş Gülşen ve yönetimini de ziyaret eden Ceylan, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve "Şehirdeki kültür dernekleri bizlerin kültür çeşitliliğini gösteriyor" değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19